Eu cred ca ar trebui sa il cauti daca pentru tine a insemnat mai mult decat o aventura de vacanta si sa ii spui ce simti chiar daca sentimentele lui nu vor fi aceleasi macar vei sti ca ai incercat si nu vei avea ce sa regreti mai tarziu bafta oricum
Mai schimbati o vorba doua pe net si la mobil si va puteti intalni uneori in cursul saptamanii .
Daca si el ar fi vrut sa fie cu tine ti-ar fi cerut nr de tel, mess, facebook ca sa puteti tine legatura! Mai mult decat probbabil, pentru el a fost doar o simpla joaca. Asa se intampla cand esti micut si naiv precum tu. Oricum succes!
Vorbiti pe facebook, mess, la tel. Iar cand o sa fiti mai mari ( esti mica, daca tu esti in poza) intalniti-va!
Mersi... am 17 ani in poza asta voiam sa par cat mai incocenta( el a implinit de curand 18)
Sunteti 2 copii din orase diferite. Si daca erati amandoi super indragostiti tot nu va iesea. Eu observ ca pe el nu il mai intereseaza, a fost ceva de o vacanta si e constient ca intre voi nu poate fi o relatie stabila pentru ca sa va vedeti in vacante sau odata la cateva saptamani e penibil, el mai degraba prefera sa fie cu vreo colega de liceu si sa petreaca toata ziua alaturi de ea, in fiecare zi nu? Vrea ca iubita lui sa faca parte din acelasi anturaj ca el, sa iasa cu totii in gasca impreuna, poate pe cupluri etc. Cu ce l-ar satisface o relatie la distanta? 3 ore distanta zici de parca ar fi o nimica toata. Eu sunt din Constanta si pana la Bucuresti fac 2 ore...
Uneori distanta omoara unele relatii, nu ai altceva de facut decat sa aveti o relatie la distanta, conversati mai mult pe mess la telefon si poate o sa va si vedeti, dar trebuie sa va apropiati- va mai mult.