| yuly04 a întrebat:

Hey buna TPU stiti cum e sa aveti un/o prieten(a) buna adica ceva de genu bff si sa il ajuti mult ceva de genu ii faci lipeala cu baiatul pe care il placi cum am facut eu si de fiecare dada cand s-au certat i-ai impacat? acum m-a llasat balta si-a facut alta prietena ce credeti ca trebuie sa fac?

Răspuns Câştigător
| raducanumihaela a răspuns:

Funda? puppy dog eyes

9 răspunsuri:
| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Si eu am o bff si i-am facut lipeala cu un baiat. Dar nu m-a lasat balta, si nici nu m-ar lasa.
Vorbeste cu ea, e nerecunascatoare.

| Ramo137 a răspuns:

Du-te si despartei si mai dai si una in gura laughing

| yuly04 explică (pentru Ramo137):

Tare da nu ai inteles intrebarea dupa ce am ajutat-o atat m-a lasat balta nu mai vb cu mine cred ca ai dreptate da o iau direct pe ea la bataielaughing))))))

| Ramo137 a răspuns (pentru yuly04):

Si mie m-i s-a intamplat asta de 2 ori dar diferit. eu le aduceam haine ca erau destul se sarmane, si daca nu le mai aduceam, gata, te injura pe le spate si te barfeste. dale in colo de prietene, ca acum am gasit prietene adevarate in a 6, si eu sunt a 8. nu conteasa in ce clasa sunt prietenele tale dar sa le alegi si sa le raspunzi daca vezi ca fac figuri la tinewinking. eu nu prea stiu cine stie ce sa ma cert dar ma bat bine big grin. ca fac ju-jitsu de 4 ani. papa fundita?

| raducanumihaela a răspuns:

E nesimtita, eu zic sa o ignori pentru ca daca ti-a fost o prietenea adevarata se va intoarce la tine

| yuly04 explică (pentru raducanumihaela):

Mc asa am zis si eu pentru ca eu am mai multi prieteni si una dintre ei o fata sta toata ziua cu mine oriunde ma duc si la aia renunt ca nu are rost e ceva de genu s-a folosit de bunatatea mea mc frumos raducanumihaela

| raducanumihaela a răspuns (pentru yuly04):

Funda? puppy dog eyes

| Rozalia2001 a răspuns:

Daca a facut asa ceva ar trebui sa nu mai fi prietena cu ea.mi s-a intamplat si cred ca ar trebui sa nu mai vb cu ea.nu cred ca ar merita. daca a facut asta o data o va face mereu

| FoCs a răspuns:

In primul rand a fost foarte nesimtita sa faca asa ceva, iar in al doilea rand nu ar fi trebuit sa-ti faca asta niciodata din moment ce ti-e prietena foarte buna. Eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu ea, ai tot dreptul sa stii de ce ti-a facut asta si sa lamuriti treaba.

| yuly04 explică (pentru FoCs):

Imi bag ceva ce atata preteneala mai taie din ele dale dr***Ulaughing)))))pai nu