In primul rand mi-a trebuit vreo 10 minute sa-mi dau seama ce ai scris...iar in al doilea rand omule du-te la scoalasi bucurate de viata cat mai poti si lasa tu fazele ca o iubesc sau amiubito ca vor mai fi si altele in viata ta ca doar nu e singura fata de pe pamant.si daca iti place de ea asta e, asa ca mai bine tinete si u de scoala si las-o pe ea inpace daca va vrea se va intoarce ea la tine.
Bafta in viata!
13 ani...acum inteleg de ce suna asa de prostesc intrebarea aia a ta cu sexul si mai presus de al 9-lea cer . Respect pentru 'alin' ar trebui sa-i respecti sfatul si sa mergi la scoala, ca ai nevoie de scoala nu de iubire si alte panarame. Si daca mergi la scoala, poate nu mai faci greselile alea...mi-a luat vreo 30 de minute sa inteleg ce ai scris.
Cam mult mi-a luat de inteleg ce ai vrut tu sa spui...dar sincer asa sunt toate fetele in ziua de azi, adica am in vedere ca... putine sante sa fii cu ea.
Ms pentru rasp la toti...si eu cred tot asta ca va merge la liceu si isi va gasi un iubit repede acolo si si eu cred ca am putine sanse sa ne impacam si asa ca o sa-mi vad de sc...cam astea erau si gandurile mele deci nu am aflat nimic mai nou, mersi pentru ajutor
Si scuze pentru ca v-am dat de lucru si pentru greseli da eu tot timpul ma grabesc:d
Hey.dupa parerea mea nu cred ca relatia este asa serioasa.motivul.u esti mai mik ca ea si o fata isi doreste un iubit de aceeasi varsta sau mai mare.si dupa km ai sp va pleca la liceu si probabil isi va gasi pe alcnv deci nu stiu daca mai are rost.normal u ai13 ani esti mik este prima fata asa sp toti,, prima dragoste``.pfff.va aparea altele.bafta:d