Qaddy are mare dreptate
Nu le poti avea pe amandoua cel mai bine ar fi sa cauti alt baiat. Eu am avut o situatie asemanatore era sa pierd cea mai buna prietena pe pentru todeauna din cauza unui baiat, dar ma desteptat fratele meu, nu merita ca 2 fete mai ales prietene sa se desparta pentru un baiat un prieten gasesti destul de greu iubirea mai si trece. Sfatul meu LASA LUCRULILE ASA CUM SUNT CAUTA ALT BAIAT.
Poi ce sa fac :s-au despartit acum.Ce sa fac? sa profit de ocazie si sa ii spun lui ce simt pentru el sau sa ii lasa sa se impace la loc si sa imi consolez prietena?
Poi.daca el e cu prietena... uita de el si nu-i desparti in plm...ca doar dupa aia o sa fie ura intre voi si poate si acum este daca ea stie cal placi pe ala.Du-te si tu dupa altii si nu te baga in viata lor daca se inteleg bine.
Am fost in aceeasi situatie ca tine...crde-ma cel mai bine e sa renunti la ideea asta pentru ca nu aveti cum sa ramaneti prietene daca u te cuplezi cu iubitul ei...
Madalina si qaddy nu au dreptate din potriva ar trebui sa te imbraci HOT si sa te dai pe langa el prietena ta va accepta daca il dai si ei pentru. o ora ca sa se sature Asculta sfatul meu si nu vei da gresi mult succes!