| patriccccia a întrebat:

Hey. :*. Buna TPUUwinking. Am si eu o problema de muuulti muuulti ani. Am pe fata destul de multe cosuri. Sunt zile in care mi-s foarte pronuntate si zile in care nici nu se prea vad. Am multee pe frunte si pe barba. Va roooog puppy dog eyes frumos ajutati-ma. Eu de pe clasa a4a sunt plina de cosuri iar acum sunt pe a7a. Dau funda pentru cel care imi zice un tratamenta care sa mearga. sau asa sau un sait daca tratamente nu stiti. Am incercat foarte multe cum ar fi : zynerit clearsil tot felul de creme, unele colege mi-au zis sa ma fac cu lamaie dar nu merge ca imi ies mai multe! Va roog puppy dog eyes ajutati-ma ca promit ca dau FUUNDA :*! Pt cel mai bun tratameent sau sait! Astept raspunsuri in speial de la fete >: :X:X

3 răspunsuri:
| 0rlando a răspuns:

Stai liniștită, e doar pubertatea care nu se vindecă. În vreo 3 ani ar trebui să scapi de coșuri, dar momentan o soluție ar fi exfolierea cu tărâțe de grâu. Cică dă rezultate. Citește și tu pe aici http://living-or-not.blogspot.com/......de-ce.html Și mai caută pe google soluții.

| st3fDub a răspuns:

Buna! Curios lucru ca nu functioneaza niciun tratament.In cazurile astea,singura solutie e o plimbarica pana la dermatolog, pentru un consult, el stie mai bine ce ai si ce iti trebuiewinking

| ionela83 a răspuns:

Si eu am trecut prin asta...eu am folosit un unguent de uz veterinar se numeste mibazon am scapat de toate punctele negre si cosurile rosii si urate.este un unguent cleos ma dadeam de fiecare data inainte sa fac baie si il tineam pe fata cateva min bune poate si ore, sau masca de argila dar nu cumparata din farmacie ci de la plafar argila care o consuma diabeticii se gaseste sub forma de pudra cu un pic de apa calduta amestecam si imi ungeam toata fata lasam pana se usca.ce fata am avut si ce fata am acum.succes!