Povestea ta ar trebui sa apara intr-un film Eu cred ca este doar nehotarata. Mai lasa putin timp nu o sufoca. O sa vina singura la tine daca te place.Succes.
Mda si eu m-am gandit ca e bun ca un scenariu de film!
Frate in primul rand las-o sa respire.3 zile la rand? Sa nu mai faci asa ceva. Daca vrei te duci la ea la scoala si vorbiti cat vreti dar pe facebook las-a macar doua zile pauza...Cine stie, poate are treaba sau vorbeste cu altii.Din cate vad eu aici nu prea e niciun indiciu ca te place.Un dram de probabilitate ar putea fi, daca e mai populara sau mai "buna" si ea stie asta s-ar putea sa se "lase greu".Zic sa o lasi in toanele ei un timp, doar sa o saluti din cand in cand. Dupa aceea revii si daca are aceiasi reactie treci la urmatoarea.Si daca nu vrei ordin de restrictie nu mai vb cu ea zilnic, devine stresant.Arata-i ca ai si tu o viata, iesi cu cineva sau cu prietenii, nu o face sa creada ca ea e centrul pamantului pentru tine.Bafta tinere
Mda,mersi si eu ma gandeam ca poate sunt enervant si ca no las sa respire,vorba ta... ,dar sti vorba aia: Daca iubesti pe cineva, da-i drumul. Daca se va intoarce va fi al tau pentru totdeauna, daca nu, inseamna ca nu a fost niciodata al tau,dar aici nu-i cazul de iubire, eu cred ca m-am straduit, acuma ce-o fi o fi, no fi nici prima nici ultima, dar na sti si tu, cred cum e cand ti se pune pata pe cineva...
Mai,eu nu prea cred ca te place din ce mi-ai spus... Daca imi dai mai multe detalii prin mesaj despre ea, ituatia ta cu ea, as putea sa imi dau cu parerea....As putea spune ca se comporta asa ori ca e indecisa ori nu stiu, sincer