| TheOriginalUser:) a întrebat:

Hey buna:*urmeaza sa ma intalnesc cu un baiat de 18 ani:Xdar eu am 14 mrg. nu asta conteazalaughingfostul meu prieten i-a zis acestui baiat idi meu si de atunci ma cauta pe mess ma suna si de astea imi zice pui, printesa de toatelaughingdar problema e ca el e ff.frumos si nu stiu de ce s-ar uita la o fata de 14 ani-15straight faceiar el vrea sa ne vedem eu am acceptat dar problema e ca daca nu o sa ii placa ceva la mine. adica lumea ma considera frumoasa am avut multi prieteni dar nu unul de 18 ani nubig grincum sa ma imbrac cand ne vedem sau cum sa ma comport plzz cat mai multe raspunsuri, dau fundita:*

Răspuns Câştigător
| HBK a răspuns:

Dar nu trebuie sa-ti iti faci astfel de probleme.Iti face complimente, e atras de tine.Altfel,nici macar nu te-ar mai privii. Te imbraci cat mai lejer, frumos, ceva in care sa te simti bine tu, stapana pe situatie si nu te "da in vant" dupa frumusetea lui, sa vada ca ii cazi imediat la picioarele luiwinking. Fii putin mai misterioasa.

5 răspunsuri:
| Puf a răspuns:

Nu conteaza cum te imbraci. ci felul in care ii vorbesti. Baietii sunt trasi de fetele cu care pot vorbi ori ce. Cu care pot comunica ori unde si ori cand.Bine nu te poti duce imbracata cu ori ce. Imbracate cu ceva ce te-ar caraceriza pe tine. Asa ar vedea ce fel de persoana esti.Nu uita ca nu hainele il fac pe om.Incearca sa vorbesti cat mai mult cu el despre multe lucruri interesante. Fi tu insati si asa vei afla daca te place ca daca nu esti genul lui degeaba.

| TheOriginalUser:) explică:

Si raspunsu pentru mine unde e laughingstraight facebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna...si eu am fost cu un baiat de 18 ani, si tot 14 ani aveam big grin si la prima intalnire ( si eu vroiam sa ii atrag atentia ) m-am imbracat intr-o fusta scurta, si un maieu (era vara :X ). Am reusit exact ce mi-am propus, l-am facut sa se uite la mine si nu doar ca la o amicawinking. Am fost impreuna 3 ani, in care chiar ne-a fost bine impreuna. Si acum am mai fi fost impreuna, dar el s-a decis sa plece, la facultate in alta tara, mai vorbim la telefon, pe mess, dar sti si tu ca nu e acelasi lucru sad. Oficial nu ne-am despartit, si el zice ca ar vrea sa ne mai continuam relatia cand se intoarce. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stii ce ar fi pe gustul lui?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apoi uh ar trebui sa te imbraci atractiv ca sa poti sa-l faci sa se uite la uh si sa fi mereu frumoasa pentru el si astfel el nu va avea ochii decat pentru uh si ar trebui sa l saruti baietilor le place asta nu fa uh priimu pas happy