Dar nu trebuie sa-ti iti faci astfel de probleme.Iti face complimente, e atras de tine.Altfel,nici macar nu te-ar mai privii. Te imbraci cat mai lejer, frumos, ceva in care sa te simti bine tu, stapana pe situatie si nu te "da in vant" dupa frumusetea lui, sa vada ca ii cazi imediat la picioarele lui. Fii putin mai misterioasa.
Nu conteaza cum te imbraci. ci felul in care ii vorbesti. Baietii sunt trasi de fetele cu care pot vorbi ori ce. Cu care pot comunica ori unde si ori cand.Bine nu te poti duce imbracata cu ori ce. Imbracate cu ceva ce te-ar caraceriza pe tine. Asa ar vedea ce fel de persoana esti.Nu uita ca nu hainele il fac pe om.Incearca sa vorbesti cat mai mult cu el despre multe lucruri interesante. Fi tu insati si asa vei afla daca te place ca daca nu esti genul lui degeaba.
Buna...si eu am fost cu un baiat de 18 ani, si tot 14 ani aveam si la prima intalnire ( si eu vroiam sa ii atrag atentia ) m-am imbracat intr-o fusta scurta, si un maieu (era vara :X ). Am reusit exact ce mi-am propus, l-am facut sa se uite la mine si nu doar ca la o amica. Am fost impreuna 3 ani, in care chiar ne-a fost bine impreuna. Si acum am mai fi fost impreuna, dar el s-a decis sa plece, la facultate in alta tara, mai vorbim la telefon, pe mess, dar sti si tu ca nu e acelasi lucru . Oficial nu ne-am despartit, si el zice ca ar vrea sa ne mai continuam relatia cand se intoarce.