Sunt lucruri puerile, Ciprian. Când vei ajunge la maturitate, vei privi cu alți ochi, această "chinuitoare" problemă. Tu nu urăști ochii albaștri, tu urăști omul/amicul/rivalul care te face să-i detești, prin lauda sa, prin felul în care îi pune în valoare, și le dă o mai mare importanță, decât au.
Frumoși sunt toți, mai ales când te îndrăgostești de o anumită pereche de ochi. Mai contează cu sunt albaștri, căprui sau... roșii? Atunci, toți suntem orbi.
Doar culoarea preferată? Dacă tot suntem pretențioși, oare nu trebuie să ținem cont și de forma lor, și de omul care-i poartă?
Și dacă-l placi, așa cum e, mai contează culoarea? Ori, la prima aniversare, trebuie să-i oferim cadou, niște lentile de contact color, să-l "sculptăm", după visul nostru?
Stiu ca nu conteaza culoare Dar doar ma informam... Oricum pot sa zic doar ca ii urasc pe cei care se lauda cu ochii albastri. Cea mai urata culoare
Sunt lucruri puerile, Ciprian. Când vei ajunge la maturitate, vei privi cu alți ochi, această "chinuitoare" problemă. Tu nu urăști ochii albaștri, tu urăști omul/amicul/rivalul care te face să-i detești, prin lauda sa, prin felul în care îi pune în valoare, și le dă o mai mare importanță, decât au.
Frumoși sunt toți, mai ales când te îndrăgostești de o anumită pereche de ochi. Mai contează cu sunt albaștri, căprui sau... roșii? Atunci, toți suntem orbi.
Mi-e îmi plac toate dar cel mai mult așa:
1. Albaștri
2. Negri
3. Căprui
4.Verzi
xDony întreabă:
lovedeny14 întreabă:
TurcoaicaTa întreabă: