| Camelusa a întrebat:

Hey,care ma puteti ajuta cu niste statuturi pentru mess, ceva de genu stiu ca vorbesti cu ea dar nu imi pasa...pentru ca de la un timp in afara de Buna nu stie sa-mi mai zica si vreau sa-i arat prin asta faptul ca eu stiu ca in momentul respectiv ei vorbesc intre ei si nu-mi pasa! va rog,daca puteti, Funda!happy

Răspuns Câştigător
| Kennziiie a răspuns:

● O fata buna poate sa devina repede rea.Asa ca da`te`n sange si nu te mai baga atat in viata mea!

●• Tai`o! Pleacã! Carã`te! Dispari!
Zbori! Sterge`o! Calc`o! Evaporã`te!
MoRi!
Dã`ţi foc.Fã`te sCrum.Arzi in culori.
Stinge`te si suflã`te singur cã imi dai fiori! ][:-s][•

●Am incercat sa gasesc persoane mai proaste pe pamant, dar mai proaste ca tine inca nu s`au nascut.Nu stiu cu ce sa`ncep lista de defecte, cand in tramvai toti te confunda cu compostoru de bilete!

●Esti o fata cuminte doar pe vertikala.Cand stai pe orizontala esti o tarfa penala! Diferenta dintre mine si tine e ca eu n`am sange de tarfa in mine!

●Nu vreau decât să îţi vezi în **** mea de treabă, Recunoaşte că nu mă cunoşti când cineva te-ntreabă!
●de ceva timp e si la mine cum e vb aia vii cu vii morti cu mortzi...asa ca eu cu vii mei el/ea cu morti lui/ei
Ziceai ca nu-ti dau atentie, imi pare rau :-s Acum las pe altu` sa se planga de asta in locu` tau :Xhappywinking

Baieti ca tine gasesc peste tot. Poti sa pleci, ma doare`n cot.Pa pa! Ramai cu bine! Vezi ca intreaba tarfele de tine talk to the hand laughing

Chiar daca el nu o sa`mi mai spuna:"Noapte Buna" sau pe strada:"Buna".Am prietene care ma suna ca sa`mi spuna:"Fata esti de 10 ori mai buna decat aia pe care o suna.winking

Nu ma judeca prea tare Ca nu esti in stare sa ma ti langa tine, Si iti da EROARE! N'o Sa'ti Spun "mai stai!".E Tarziu Bye-Bye happy

♥Nu faci nimic...Ai impresia ca eu stau sa te astept, Dar de fapt eu ma indepartez incet.Te uiti atent, ma privesti cu regret; asupra mea nu vei mai avea nici un efect♥

Tu mă ţineai de mână, Eu te ţineam de FRAIERwinking!

oficiaAAaaL...mi se rupe! practic e intrEagabatting eyelashes

; x poate eu nu stiu ce`i dragostea, dar d tine` m`a legat ceva; x

Acum ar trebui sa stii mai clar ce vrei.El are de pierdut, tu esti OK

Heyy! Bayetiiiiiiii :X se`nvarte pamantuuuu` smug Ne`ntoarcem la vOiii` Numai cuu` Gandu` :Xwinkingsmug

Orice baiat merita o alta sansa. Evident, cu alta fata! happy

Da` asta mică nu o mai intereseaza că tu te gandestila Ea`! EA o `arde nemOtivath `! `si se pishă pe `grija tha; x

Anturajul meu nu e prost, e doar deosebit, iar bagajul tau nu e plin e doar pregatit; x

Vrajala Ta E Expirata...Cumpara Alta...Da Sa Fie Timbrata.

Spui caa` Am figuri, Ha? Asta e Culmeeaaaaa `! Estii` 1 tsaran` bweyy! Vorbesti aiurea.winking Tee` Bagi in Seamaa`, Vrei` puOzeee` mamaaa, Da` habar n`ai niciiii` Cum ma Cheama! oh go on

Daca le dai prea multa atentie esti o zdreanta.Ia atitudine fetitso, si scuipa`i in fata!winking

Lasa`ma cu alea alea happy Vine altu` si tu valeaaa wave

M`ai pierdut Si nu mi-ai dat de ales [-x A venit altu` love struck Mult mai bun, binenteles! smug Cu fata asta vrei tuh sa te iubesc? :o Asta e ultimu` lucru la care ma gandesccc! laughing

Esti sters si derulat de la cap. Timpul care ti-a fost acordat A EXPIRAT!

Eu glumesc si tu crezi...Eu promit, si tu pierzi. ti-as demonstra ca pot si fara tine.Dar deocamdata stai pe langa mine.

Tu o sa iti gasesti pe alta ca sa uiti sad Eu o sa`mi bat joc de altu` sa`mi aduc aminte. laughing

Te Doare` Cand Vezi` Ca Nu'mi PaSa`.Si iti Zic` Mereu` "Numai Conteaza, Lasa"!"

O sa fii si u ranit de o fata; x Nu uita ca si baietii plang cateodata:X

ÐЯagσsтe = дтяacţie тяecăтσaяe. uяmaтă de тяadiţiσnaℓuℓ "Du`тeee DяaquU!" :X
| Ma intrebi de unde-a aparut atata ura-n ochii mei. E vina ta. Tu m-ai facut sa te privesc asa cu ei. |

Este fara rost! Si stiu ca ziua asta imi va merge prost!

Taci, taci, nu se mai poate! Adio, o luam pe drumuri separate!

#N`au ramas decat amintiri, tu te`ai schimbat. M`ai facut sa plang prea des, am renuntat!

• Si as vrea sa schimb ceva dar e tarziu nu mai pot
Ai fost cu mine, cu mine ai tras mereu. Si aici nu ma refer la bine, ma refer la greu

• De-ai privi adânc în ochii mei • Ai vedea ce-nsemni pentru mine • As renunta la toate pentru noi • Nu pentru iubire •

• Esti locu'n care intotdeauna m-am intors • Tu ma aduci la normal cand sunt intoarsa pe dos •

• M'ai atras cum ai stiut numai tu • Si'am ramas doar a ta cu sufletul • M'ai atras cum nu a facut'o altcineva • Si de atunci locul tau e in inima mea love struck

şi dacă tu ai fi un drog, te.aş trage pe nas şi umbră de mi.ai fi te.aş urmări la pas

Forever and always I`ll be there for you...

Tu stii ca te iubesc, asta e punctul tau forte!winking

Problema ta e si problema mea. Daca tu dai d belea.Dau si eu d belea. UNITI, asa am fost mereu.IMPREUNA nimic nu e greu; x Te iubesc; x

Cu el m'i se dubleaza grijile si supararile dar fara el m'i se injumatatesc bucuriilehappy "Este rau cu rau, da' e mai rau fara rau =)"
/Fundita?puppy dog eyes

0 răspunsuri: