● O fata buna poate sa devina repede rea.Asa ca da`te`n sange si nu te mai baga atat in viata mea!
●• Tai`o! Pleacã! Carã`te! Dispari!
Zbori! Sterge`o! Calc`o! Evaporã`te!
MoRi!
Dã`ţi foc.Fã`te sCrum.Arzi in culori.
Stinge`te si suflã`te singur cã imi dai fiori! ][:-s][•
●Am incercat sa gasesc persoane mai proaste pe pamant, dar mai proaste ca tine inca nu s`au nascut.Nu stiu cu ce sa`ncep lista de defecte, cand in tramvai toti te confunda cu compostoru de bilete!
●Esti o fata cuminte doar pe vertikala.Cand stai pe orizontala esti o tarfa penala! Diferenta dintre mine si tine e ca eu n`am sange de tarfa in mine!
●Nu vreau decât să îţi vezi în **** mea de treabă, Recunoaşte că nu mă cunoşti când cineva te-ntreabă!
●de ceva timp e si la mine cum e vb aia vii cu vii morti cu mortzi...asa ca eu cu vii mei el/ea cu morti lui/ei
Ziceai ca nu-ti dau atentie, imi pare rau :-s Acum las pe altu` sa se planga de asta in locu` tau :X
Baieti ca tine gasesc peste tot. Poti sa pleci, ma doare`n cot.Pa pa! Ramai cu bine! Vezi ca intreaba tarfele de tine
Chiar daca el nu o sa`mi mai spuna:"Noapte Buna" sau pe strada:"Buna".Am prietene care ma suna ca sa`mi spuna:"Fata esti de 10 ori mai buna decat aia pe care o suna.
Nu ma judeca prea tare Ca nu esti in stare sa ma ti langa tine, Si iti da EROARE! N'o Sa'ti Spun "mai stai!".E Tarziu Bye-Bye
♥Nu faci nimic...Ai impresia ca eu stau sa te astept, Dar de fapt eu ma indepartez incet.Te uiti atent, ma privesti cu regret; asupra mea nu vei mai avea nici un efect♥
Tu mă ţineai de mână, Eu te ţineam de FRAIER!
oficiaAAaaL...mi se rupe! practic e intrEaga
; x poate eu nu stiu ce`i dragostea, dar d tine` m`a legat ceva; x
Acum ar trebui sa stii mai clar ce vrei.El are de pierdut, tu esti OK
Heyy! Bayetiiiiiiii :X se`nvarte pamantuuuu` Ne`ntoarcem la vOiii` Numai cuu` Gandu` :X
Orice baiat merita o alta sansa. Evident, cu alta fata!
Da` asta mică nu o mai intereseaza că tu te gandestila Ea`! EA o `arde nemOtivath `! `si se pishă pe `grija tha; x
Anturajul meu nu e prost, e doar deosebit, iar bagajul tau nu e plin e doar pregatit; x
Vrajala Ta E Expirata...Cumpara Alta...Da Sa Fie Timbrata.
Spui caa` Am figuri, Ha? Asta e Culmeeaaaaa `! Estii` 1 tsaran` bweyy! Vorbesti aiurea. Tee` Bagi in Seamaa`, Vrei` puOzeee` mamaaa, Da` habar n`ai niciiii` Cum ma Cheama!
Daca le dai prea multa atentie esti o zdreanta.Ia atitudine fetitso, si scuipa`i in fata!
Lasa`ma cu alea alea Vine altu` si tu valeaaa
M`ai pierdut Si nu mi-ai dat de ales [-x A venit altu` Mult mai bun, binenteles! Cu fata asta vrei tuh sa te iubesc? :o Asta e ultimu` lucru la care ma gandesccc!
Esti sters si derulat de la cap. Timpul care ti-a fost acordat A EXPIRAT!
Eu glumesc si tu crezi...Eu promit, si tu pierzi. ti-as demonstra ca pot si fara tine.Dar deocamdata stai pe langa mine.
Tu o sa iti gasesti pe alta ca sa uiti Eu o sa`mi bat joc de altu` sa`mi aduc aminte.
Te Doare` Cand Vezi` Ca Nu'mi PaSa`.Si iti Zic` Mereu` "Numai Conteaza, Lasa"!"
O sa fii si u ranit de o fata; x Nu uita ca si baietii plang cateodata:X
ÐЯagσsтe = дтяacţie тяecăтσaяe. uяmaтă de тяadiţiσnaℓuℓ "Du`тeee DяaquU!" :X
| Ma intrebi de unde-a aparut atata ura-n ochii mei. E vina ta. Tu m-ai facut sa te privesc asa cu ei. |
Este fara rost! Si stiu ca ziua asta imi va merge prost!
Taci, taci, nu se mai poate! Adio, o luam pe drumuri separate!
#N`au ramas decat amintiri, tu te`ai schimbat. M`ai facut sa plang prea des, am renuntat!
• Si as vrea sa schimb ceva dar e tarziu nu mai pot
Ai fost cu mine, cu mine ai tras mereu. Si aici nu ma refer la bine, ma refer la greu
• De-ai privi adânc în ochii mei • Ai vedea ce-nsemni pentru mine • As renunta la toate pentru noi • Nu pentru iubire •
• Esti locu'n care intotdeauna m-am intors • Tu ma aduci la normal cand sunt intoarsa pe dos •
• M'ai atras cum ai stiut numai tu • Si'am ramas doar a ta cu sufletul • M'ai atras cum nu a facut'o altcineva • Si de atunci locul tau e in inima mea •
şi dacă tu ai fi un drog, te.aş trage pe nas şi umbră de mi.ai fi te.aş urmări la pas
Forever and always I`ll be there for you...
Tu stii ca te iubesc, asta e punctul tau forte!
Problema ta e si problema mea. Daca tu dai d belea.Dau si eu d belea. UNITI, asa am fost mereu.IMPREUNA nimic nu e greu; x Te iubesc; x
Cu el m'i se dubleaza grijile si supararile dar fara el m'i se injumatatesc bucuriile "Este rau cu rau, da' e mai rau fara rau =)"
/Fundita?