| Camelusa a întrebat:

Hey,care puteti sa ma ajutati cu niste statutsuri pentru mess de indiferenta pentru faptul ca eu stiu ca el vorbeste cu altcineva. ceva de genu:Stiu ca vorbesti cu ea dar nu-mi pasa! nu vreau sa-i fac altceva decat sa-i deschid chii sa vada ca eu stiu lucrul asta si probabil asta este motivul ca nu mai vorbeste cu mine decat "Buna" si atat.cand intra ea pe mess mereu intra si el.si cand intru si eu si vad ca-s amandoi intrati stiu ca vorbesc intre ei si de aia vreau un statut care sa evidentieze faptul ca eu stiu lucrul asta.va rog mult daca puteti,

Răspuns Câştigător
| Angelique a răspuns:

Nu-ti pasa? Foarte bine, nici mie.

Vorbele mele dor? Dar ce`ai vrea, Sa te alinte?

Invidia e mare.impusca-te,hai deschide geamu' si arunca-te...

Maine va fi frumos, maine va fi mult mai bine, azi … e doar azi…

Am invatat din dezamagiri, dar a trecut.acum e randul nostru sa ne iubim.

O lume in care ne iubim.si tu ma stii.ma ai, ma vrei. eu te privesc si nu-mi ajunge.te tin si nu ma satur.te am.si te mai vreau.si te mai vreau!

M-ajuti sa trec peste momentele grele, tu esti cel mai frumos refren din toate piesele mele.

It's time for : "i don't care"!

Si-am invatat ca vin parti bune cand totu-i greu.si-am invatat sa le astept pe alea mai mereu.

Sunt al naibii de fericita.pe cuvantu meu de mincinoasa.

Ok! si`ti spun noi 2, cine suntem noi
E povestea noastra in care doar noi suntem eroi.

Am avut clipe ce nu vroiam sa se termine.acum stau si ma intreb ce nu a mers bine.

Era frumos sa ne jucam in doi,
Dar te-ai jucat tu singur pentru amandoi.

M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor. M-ai facut sa te ador.

Te simti coplesita, da' n-o lasi sa se vada, ca ai sufetu' mai pur decat un fulg de zapada!

E un pic ciudat cum oare
O secunda fara el te doare.

So what can I do with my life without you?

Tu esti tot... ce nu au fost ei toti la un loc!
Funda?batting eyelashes

| Camelusa explică (pentru Angelique):

Sigur ca da mersi!:*

1 răspuns: