| ImiDaiFunditza a întrebat:

Hey.Care sunt secretele fetelor?[ ma refer la comportament, chestii din aste utile] FUNDOI!

2 răspunsuri:
| xSweetAnGeLx a răspuns:

Daca ai intrebat pentru ca ai vrea sa te schimbi... eu spun sa nu o faci, fiecare e special in felul lui de a fii si nu ar trebui sa te schimbi pentru nimic in lume. cine te va placea, te va placea pentru ceea ce esti cu adevarat nu pentru cea ce pretinzi ca esti... Sper ca am ajutat happy

| Sergiu1989 a răspuns:

Pai sa incepem cu inceputul feteleor clar ca le place sa fie luate in seamana privite apreciate dupa faza asta, in legatura cu comportamentul sunt mai reci atunci cand un baiat se uitala ele insistent ele se uita in alta parte fac in asa fel incat sa te simiti putin inferior si de lasa doarite prin indiferenta desi in mintea lor poate este o dorinta de ne imadinat faza de un baiat anume... Uite si eu vreau sa vb cu o tipa de la faculta dar nu o prind singura tot timpul iese cu gasca de fete si cu baieti cand trece pe langa mine vb mai tare zambsete rade fortat sa ma faca curios si. sper ca am fost de ajutor. succes