| LinaIoana a întrebat:

Hey. cat de curand o sa fie ziua iubitului meu si m-am gandit sa ii fac o supriza mai deosebita.Gen, biletele prin toata casa prin care sa ii scriu un scurt text. Sub adidasi : " Pasii mei te vor urma oriunde, pentru ca nu pot trai fara tine." Pe aragaz: "Nu stiu sa gatesc, dar promit ca nu vei muri de foame"...si as vrea sa gasesc mai multe. Ceva idei pentru celalalte biletele? Mersiiii tuturor :*

4 răspunsuri:
| AndaWest a răspuns:

Cand treburile vor fi nasoale intre voi te vei simti putin cam fraiera, deci cred ca ar fi mai bine sa-i faci un tort si un cadou, si gata.va aprecia

| Ucenicul a răspuns:

Faza e ca trebuie sa pui bilete pe chestiile pe care el le foloseste... nu poti sa pui pe orice. Gandeste-te ce face el in acea zi ce foloseste. de exemplu in masina : ti-am scos limitatorul de viteza ca sa te intorci mai repede la mine laughing trebuie sa fie si ceva funny big grin

| Areen a răspuns:

Ar fi chiar dragut asa. E o idee super funky love struck!
Insa mai fa-i ceva cadou, niste bilete nu cred ca ar fi de ajuns puppy dog eyes
Idei de biletele :
Pe ceas : Clipele petrecute cu tine ma cuprind usor love struck!
Pe televizor : Telenovela noastra este mai buna decat toate celelalte

| IngerdeIubire a răspuns:

Parerea mea. daca tot vrei sa-i pui bilete, trebuie sa stii parcursul lui zilnic. ce face zilnic asa fel incat sa-i pui mai multe bilete in timp ce merge si trece ziua. il faci tot mai curios si la sfarsitul zilei. aproape cand el adoarme. sa gaseasca un biletel in care sa te deconspire si in care sa-i spui ca il iubesti.