• Mereu cu zambetul pe buze • Nu se streseaza • Nu prea o intereseaza ce urmeaza •
Nu te´mai am ´ si Sincer nu ` imi e prea ´ bine! Da` mai bine ´ ma inpac ´ :* cu Ideea decat ´ cu ´ tine•"
• Inca am suflet de copil • Care refuza sa creasca • Mi`e egal cu tot ce spune lumea asta proasta • :X
Secretuu` este s` risti, s` te simti binee` sh s` castigi!
• Zambesc`! Nu regret`! " Nu am gresit`.am iubit`! il iubesc:X si am simtit!`; x.
"♥ Durerea te'a maturizat, te'a pus pe ganduri ! Te'a invatat sa citesti printre zambete si randuri.! ♥"
"♥ Ezita sa crezi ca viata e trista ! Sunt lucruri frumoase ce stau inca pe lista . ♥"
DaCa` ai impresia` ca totul` va Dura La nesfarsit`. Bun venit in Realitatea` cruda` . Gandesti gresit`!"
Sentimentul nu dispare ca vacanta de vara. Uneori e mai nociv ca fumul tras dintr-o tigara. :-X""
Pr0mit Ca o sa fiu Cuminte De azi inainte; x.
Spuneai ca totu.i trecator si a doua zi vezi Doamne, va. ntâlneati întâmplator`
Si ce usor e sa zambesti` • cand ai incredere`n ceea ce esti`
Nuu`mi pasa d` nimeni, iubesc p` cine ma iubeste
Si n`am sa uit. Cu ei am fost mereu si mi-au fost aproape cand dadeam de greu! • :X
Traieste-ti viata ca si cum ar fi primul fum din ultima tigara :X
• Inca am suflet de copil • Care refuza sa creasca • Mi`e egal cu tot ce spune lumea asta proasta • :X
"♥ Durerea te'a maturizat, te'a pus pe ganduri ! Te'a invatat sa citesti printre zambete si randuri.! ♥"
"♥ Ezita sa crezi ca viata e trista ! Sunt lucruri frumoase ce stau inca pe lista . ♥"
Si am alergat sa invat sa visez! Si am alergat sa invat sa iubesc. ! ♥"
• Zambesc`! Nu regret`! " Nu am gresit`.am iubit`! il iubesc:X si am simtit!`; x.
N`o sã uit nimic, n-o sã uit nici un moment, nici un zâmbet, nici o privire.Nimic
Ai sperat, ai visat, ai pierdut. Ce conteaza? Inca mai poti spera, mai poti visa, mai poti invinge! Asta conteaza!"
Poate`ai fost singurul pe care l`am iubit cu`adevarat, e simplu`."
As` vrea sã stiu cã acolo unde esti, cu cine esti, esti chiar fericit!
Cu un cuvant trebuie sa ai curaj sa spui!: Da am pe altcineva! Oricum el nu o sa faca altceva decat sa-ti dea cea mai stupida replica "aha"
Zambetuu` meuu` fals, ti-a facut 0 marturisire: "Iubirea`i doar 0 farsa mascata d` nesimtsire"
Fã`ti timp sã iubesti chiar dacã nu esti iubit
Si chiar si singur pe pãmânt sã fii cel mai fericit `
Intr`o oarecare masurã e tare.Sã crezi mãcar pentru o secundã cã ai lumea la picioare. :-x
Eu sunt singura lui pasiune, restul’ sunt doar placeri.
Mereu impreuna, peste toate am trecut. Poate azi e greu, poate maine e mai bine. Dar orice s-ar intampla, voi ramane langa el!
S-au intamplat destule si nu regret nimic. Eu il iubesc enorm pe asta mic :X
Nu uita, ca tu ai ales sa te-ndepartezi. Ti-am zis ca daca o faci nu o sa ma mai vezi.
Mi-aduc aminte lucruri pe care nu le pot exprima-n cuvinte.
Si toti ma intreaba ce s-a intamplat.Le raspund scurt: "Nu ma intereseaza, l-am uitat"!
Viata merge înainte ce a fost a fost. Nu te poti abtine si nu îl poti uita, îl iertai mereu chiar daca îti gresea.
De-ai putea sa vii o clipa. Sa ma vezi atat as vrea. Si sa te convingi. Ce-a ramas in urma ta!
Stelutza ce-am ales-o cand tu erai cu mine[:X]O mai privesc si acum in nOptile senine.Doar ea poate sa spuna cat de dor imi este de noi. :< :X
Vorbim la telefon si iti spun ca mi`e bine. TE MINT, bine imi e doar langa tine!
Si stiu ca niciodata n-ai fi renuntat la el! Indiferent de cum era mincios sau infidel.
Raspunde-mi la intrebare si tine capu’ sus chiar daca doare: "Cand m-ai inselat, atunci ma mai iubeai oare?!"
Mi-ai promis prea multe care stiai ca nu vor fi, dar pe-atunci totul era posibil, normal, ERAM COPII
Nu uita si adu-ti aminte.Cand in telefonul’ ala blestemat ti-am zis ultimele cuvinte...
Si te iubesc m-ai tare ca oricine! Pacat ca tu nu ai ochi si pentru mine.
Nu mai rad nici la glume, pe bune! Am impresia ca sunt singura pe lume!
Nu e pacat sa pierzi iubirea pentru o cearta? Amintiti-va de voi cum va iubeati si altadata.
Au fost momente grele. Peste care am trecut. Fara tine lânga mine. Sigur nu as fi putut!
Imi lipseste bucuria din suflet care o aveam. Cand ma gandeam la tine.
Nu mai sunt ca la-nceput si asta ma doare cel mai mult.
Cearta-ti prietenul in ascuns si lauda-l in public :X
Ea e fata pe care ai ranit-o cand ai plecat, este singura care te-a iubit cu adevarat. Ea nu e de vina ca intre voi s-a terminat. "Sa ai grija de tine" i-a zis cand a plecat!
Invata din ziua de ieri, traieste pentru ziua de azi si spera pentru ziua de maine. Lucrul important este sa nu te opresti din a pune intrebari
Atunci cand crezi ca totul in viata e pustiu, inchide ochii … asculta bataia vantului...
Incearca sa razi si tu de viata.nu lasa numai viata sa rada de tine. :X
Nu sunt cum sunt cand tu ma vezi, ci sunt cum sunt cand tu ma visezi.
"Traieste in asa fel incat sa nu ti se observe prezenta dar cand pleci din locul in care ai trait sa ti se simta lipsa.
Cand iti vine sa plangi adu-ti aminte de clipele in care zambeai.
"si-ai pierdut`o asa cum pierzi un fulg de nea.ce se topesthe pe mana tha"
Nu conteaza ca`l iubesti, ca tu esti fata tare.Asa cum tu ai plans pentru el, fa`l sa-ti planga la picioare " :X
"Tot ce ‘ i interzis :X E palpitant :X"
"Uh st doar sa reprOsezi Dar... greselile tale nu le vezi?"
Ea? Poi ea O sa te`agate ca un cliSeu.cum ca semeni cu iubithul ei din liceu!
cu toate astea uh sti bine` ca Orice ar face pan`la urma tot la tine` vne`. Asha ca ai grija de el ca la tine`n inima nimeni nu`i ca el!
Sh tipa aia bloonda care cica th`iubea.Adevaru`e ca acum nu prea te mai vrea
PotSi sa apartSii Oricui`nu e treaba meah.stiu ca O sa-ti gasesti pe altcineva, dar chiar jh asa simtSi ca este altcineva, ca nu sunt eO jh ca nu ma vei putea uita!
Ce te face sa crezi ca el era "The One"? Ai crezut ca stai o viata? Dar n-a trecut un an.Ai pus prea mult suflet? Nu-ti face corectie! N-ai gresit cu nimic Deci ia-o ca pe o lectie
1. Confusius say: Man who eat jelly beans fart in technicolor
2. Todays another day time for new beginnings, yesterday I said mean
things, but you know I didn’t mean it. It’s like running out on someone
you love even though you still love them, all I needed was time to
think, and realize how lucky I am. So when I said don’t talk to me and
slammed the door in your face, what I meant to say was I love you and
my door is always open, life wouldn’t be the same without you by me
every step of the way.
3. Im not addicted…I’m just affraid of that voice that says ‘goodbye’
4. My two biggest problems are addiction to the internet and
procrastination. I’m away from the Internet now…I’ll work on
procrastination later.
5. I hate it when someone asks me ‘If everyone else jumped off a
bridge, would you do it too?’ So, I’m on my way to go jump off a bridge
because I wanted to be a trend setter and jump off the bridge first. I
won’t be jumping just because everyone else did!
6. Notice how you and me are always online at the same time? You must be addicted.
7. If you got this message, I pulled myself off the computer in
order to take a brief break. I really doubt that I’ll be gone long, and
if I am, I am most definatly going through withdrawl, so please, stay,
talk, I will return within seconds.
9. Cute enough to make you look twice, Sweet enough but not too
nice, A lil crazy but not too wild, The kinda girl that’ll make you
smile
10. I see angles in the sky , I’ve seen snow falling in July.
11. A friend in need it’s a frienf indeed!
12. Out of my mind; back in five minutes!
13. Theme words are my own: From my heart: I love you, I love you, and I love you !
14. We've walked on this earth many times together;perhaps for a moment;perhaps for years but our heart is one heart and we were meant to be.
15. We've been together before, in other lifetimes, we've fought dragons, and have been torn from each others arms yet our love prevailed.
16. Breathless kisses, burning touches, soft-spoken words of love urgently spoken words of passion.
17. A man and a woman, one complete love since time began predestined to be as one!
18. Be optimistic, all the people you hate are going to eventually die smile.
19. Love is like google, you have to go trough a lot of spam before you find what you’re looking for.
20. Same shit, diferent day! It’s all about you.
21. I can’t be with you so all I will do is sleep. Please don’t wake me up from this dream for it’s all of you that I can keep.
22. As I lay in my bed looking at the sky I thought "Were the heck did my ceiling go?!?"
23. This is a sad and funny away message. The sad thing is you’re
24. IMing me expecting me to read your message and return. The funny thing
25. Is that I’m at my computer desk laughing the whole thing up right now
A smile doesn’t cost anything
* I was born intelligent but school destroyed me
* We have to look for the facts, not words
* Don’t be sad, don’t be blue. Frankenstein was ugly too
* He who laughs last, laughs best! But he who laughs first, sees the point
* To be or not to be, this is the question
* A bad workman always blames his tools
* A bird in the hand is worth two in the bush
* A faithful friend is hard to find; remember man and keep in mind
* A friend in need it’s a frienf indeed
* Out of my mind. Back in five minutes.
* A smile doesn’t cost anything
* Always imitate the behavior of the winners when you los
* I see angles in the sky, I’ve seen snow falling in July, I’ve seen things you can only imagine to see or do, but I haven’t seen anything sweeter than you.
9. Cute enough to make you look twice, Sweet enough but not too
nice, A lil crazy but not too wild, The kinda girl that’ll make you
smile
10. God made mud, God made dirt, God made boys so girls can flirt.
6. Notice how you and me are always online at the same time? You must be addicted
7. A faithful friend is hard to find; remember man and keep in mind (un prieten adevarat este greu de gasit; sa tii minte asta)
8. A friend in need it’s a frienf indeed (prietenul la nevoie se cunoaste);
9. A smile doesn’t cost anything (un zambet nu costa nimic);
4. To be or not to be, this is the question (a fi sau a nu fi, aceasta este intrebarea);
* Be optimistic, all the people you hate are going to eventually die smile
* Love is like google, you have to go trough a lot of spam before you find what you’re looking for
* Death is patient. She waits for every single one of us.I started out with nothing… and I still have most of it!
* If you see me, don’t touch me, If you touch me, don’t kiss me, If you kiss me, don’t fuck me,If you fuck me, don’t stop
I love you, I need you,Ai vrea tu!
"nu imi stricati proasta dispozitie"
Forever you`ll be mine(totdeauna vei fi al meu)
Everything or nothing(totul sau nimic) si
Am invatat ca dureaza ani sa castigi increderea si doar in cateva clipe poti sa o pierzi.
Un iubit te poate injunghia in inima, un strain in fata, un prieten pe la spate. Dar prietenii adevarati nu poarta cutite la ei
''The World It's Mine'' ;X;X si Nu exista locul sau momentul potrivit, doar fata potrivita ! ;X;X
1.D.N.A.S = Departamentul National Aniti Scoala ...cine nu se crede tocilar
2.chestia haioasa la acest status este ca, in momentul in care realizezi ca acest text este fara sens, este prea tarziu pentru a te opri din citit
3.Nu lucrez in weekend si in zilele care se termina cu ? i ?
4.Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti
5.CE ESTE PUMNUL?pumnul este partea de vorbire care iti muta maxilarul si iti pune intrebarea MAI VREI?
6.Crezi in dragoste la prima vedere ...sau trebuie sa mai trec o data!
7.iubi cand intri,dati 2 palme si iesi!
8.daca nu ai auzit de mine inseamna ca nu ai cultura generala
9.PE O USA SCRIA FEMEI.SI CAND AM INTRAT NUMA WC.
10.Dau 1.000.000 de euro pentru cei ce nu citesc acest status...cine e castigatorul?
Dak as fi o pisicutza as iuby un motanel,dar asa sunt o fetita si iubesc
un baietel.Asta e statusul meu preferat.Ciudat e ca nu-l pun niciodata .
Nu vad nimic iesit din comun...vad doar tarani iesiti din comuna!"
Its' time for..."I don't care"."
Si-ar fi mai simplu si mult mai usor...sa nu-ti mai pese uneori?"
In toate povestile de dragoste exista intotdeauna ceva care ne apropie de eternitate si de esenta vietii, pentru ca povestile de dragoste contin toate tainele lumii.[:X]"
Ai incredere in mine! oricatzi baietzi ar fi in jurul meu nici unul nu`i ca Tine!:X\\
Privirea, glasul, atingerea ta. Vor fi etern in inima mea, aici le pastrez, le rasfoiesc zi de zi, ca pe o carte cu titlul "Am fost si Vom fi"[?]"
Unele iubiri nu prind rasaritul...altele traiesc doar pentru o vara...unele se pierd si le'nghithe timpu doar una te topeshte cand nu credeai co s'apara.[:X]"
Am inceput cu-nceputul si am sfarsit in cuprinsul imbratisarilor tale.[:X]"
CanD gOlITzA tA mA pUoPa dUlTzE sI cAtIfElAtA :X eU mA fAc On PuOfuOlEtE sI mA'nMuOi cA oN bUoLeTe{tE ObEsc mult!:X}"
Orice s-ar intâmpla, ramânem impreunâ :X .""Wanted to feel the joy Flow between our lips.{?_?}"
Mereu impreuna, peste toate am trecut.Poate azi e greu, poate maine e mai bine.Dar orice s-ar intampla voi ramane langa tine![:X]"
Ce simt pentru el.Ce simt cu adevarat nu va disparea nici cu timpul.Nici cu altcineva. Pastrez secretul pe care numai EL il va putea vedea!:X"
"Avem clipe impreuna ce nu vrem sa se termine :X."
Iarta-ma daca ti-e dor de mine Uita-ma daca ti-e bine, Cheama-ma daca ti-e greu Eu te pastrez in sufletul meu
Am petrecut cu tine mii de clipe minunate:X.Te iubesc prin vorbe,gesturi si fapte!:X"
Si daca nu ai fi Tu...cine as fi Eu!? ."
• Ma plimb pe curcubeu de parc'ar fi drumu' meu , fericita ca un copil care inaltsa un zmeu ;x Spun tot ce`mi da prin cap,chiar si cand ai vrea sa tac • Bate-n lemn să n-ajungi ca mine, sunt prea fericită și ție nu-ți stă bine. (preferatuuu' meu :X)
Nu mai vreau sa cer ...
voi obtzine oricum
traieste.ti viata ca si cum ar fi primul fum din ultima tigara
invidia doare .timpul se scruge in RELUARE
imi va fi dor.imi va fi rece.dar timpul nu va vindeca ci doar va trece
intro lume pe care o vedem si lucrurile de care ne tem exista un univers de posibilitati
mie astea imi plac .preferat imi e primu si ultimu