Inteligenta. daca ai inteligenta poti realiza ceea ce iti doresti, si pe urma poti aranja si partea fizica. stii cum e o vb degeaba esti frumos daca nu ai suflet. asa este si cu inteligenta. sunt atatea metode de infrumusetare in ziua de astazi, dar consider ca toti suntem frumos in felul nostru particular.
Inteligenta.
Pentru ca mi se pare mai importanta decat frumusetea. Pentru ca o persoana inteligenta stie sa se faca placuta. Pentru ca inteligenta e permanenta.
Si ceva mai amuzant: unei persoane urate ii pui o punga pe cap si e ok, dar unei persoane proaste nu ii poti face nimic sa o impiedici sa vorbeasca, eventual scotch pe gura, dar si-l da jos.
Cu siguranță inteligența.
Adică, serios acum, ce poți face cu o persoană frumoasă dar proastă?
Inteligentaot sa fii oricat de frumoasa dar daca esti cu capu' atunci nu ai rezolvat nimic
Pai,sincera sa fiu, frumusetea o ai de la mama natura.Inteligenta o poti dobandi in timp.Deci pana acum am primit raspunsuri gen:"Inteligenta este mai importanta".Dar poti sa fii frumos si prost.E mai bine,pentru ca daca esti urat si inteligent, nu prea e bine, dar daca esti prost si frumos, cu timpul vei fi frumos si destept! Eu intr-un fel le-as alege pe ambele, dar mai mult frumusetea.Va multumesc oricum pentru raspunsuri.Mai astept si altele!
Fara suparari sau ceva genu dar:Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.In plus:Frumusetea corpului are ceva de animal, daca nu se adauga si podoabele inteligentei.
funda? )))
Pai eu cred ca inteligenta controleaza frumusetea. Nu trebuie neaparat sa fi frumoasa ca sa fi inteligenta sau invers.
Inteligenta,pentru ca la ce e de folos frumusetea daca esti proasta.Asta e parerea mea.Bine,si intr-un fel e bine sa fi frumoasa.Craciun Fericit!
Bună! Eu aș alege inteligența. De ce? Pentru că dacă ești inteligent/inteligentă poți foarte ușor să devi o persoană frumoasă.DAR! Nu există persoane urâte sau persoane proaste, ci doar persoane ce nu au încredere în forțele proprii. Așadar, dacă ai încredere în tine o să vezi că totul se schimbă în viața ta; totul se schimbă în bine. O zi bună!