| Crisul1kk a întrebat:

Hey ce as putea sa ii cumpar prietenului mew de majorat?

Răspuns Câştigător
| Brunetica a răspuns:

Hey, un ceas, o cravata, un tricou, un album cu poze de ale voastre, ceva personalizat si un vin, ceva sa aiba amintire de la tine happy

4 răspunsuri:
| LoveForShania a răspuns:

Pai gandeste`te putin si la gusturile sale.
Eu zic cel mai bine sa ii cumperi un tricou sau o pereche de pantaloni trei sferturi.
Daca ii cumperi un tricou, ii mai poti lua pe langa un parfum sau daca ii place fotbalul o minge de fotbal [ doar daca ii place si se joaca afara cu prietenii ].

Daca ii iei pantaloni trei sferturi, mai iai pe langa ceva mai micut in semnul relatiei voastre, adica poti sa iei doua poze de ale voastre si sa le lipesti sa le pui intr-o cutiuta frumoasa in forma de inima si sa legi cu o funda, bineinteles, te poti imprumuta de la niste prietene de ce ai nevoie.
Sau daca ai vazut sunt cutiute de alea in forma de inima care atunci cand le deschizi incep sa cante, poti sa tai capul tau dintr-o poza si capul lui dintr-o poza si sa le lipesti si sa le pui acolo.

Eu unui coleg de al meu, un prieten foarte bun, i-am cumparat urmatoarele, si a fost foarte multumit :
- un tricou alb si avea ceva albastru pe el si mov dar era chiar tare si era de la nike, si tu daca ii cumperi un tricou nu-i cumpara unul simplu alb sau negru doar daca este de firma dar preferabil sa fie colorat.
- si el are o freza gen Justin Bieber adica parul asa lasat o freza cool, si i-am cumparat o placa de par si e chiar multumit adica n-ai mai auzit ca baietii cu parul asa isi indreapta parul cu placa? Si cred ca e chiar o idee buna, dar daca prietenu` tau e tuns scurt n-are rost sa- i cumperi placa, ii poti cumpara un parfum sau altceva ce stii ca foloseste.

| PrecioussGirl a răspuns:

O pernutza in forma de inimioara cu o pza cu voi doi pe ea :X:X:X

| AnneRose a răspuns:

Ai putea sa-i cumperi un ceas, de exemplu...un parfum(chestii dintr-astea le plac)...si ai putea sa-i faci si ceva personalizat, cu voi doi de exemplu(o rama cu o foto de-a voastra, un tricou, etc)

| Betty_3410 a răspuns:

Nu cam sunt prea sigura dar ti-as putea sugera sa ii cumperi un bibelou in care sa scrie la multi ani de majorat :*:*:*