Aceste fetite p mine ma fac sa ma simt batranaasa cum ai zis si tu eu la varsta lor nu faceam asa ceva.cand le aud incep sa vb ca si bunica mea cand imi povesteste ceva din tineretea eieu la varsta lor invatam si nu ma interesa nimic altcevaoricum imi pare rau pentru ele deoarece mai tarziu o sa regrete.
si inca ceva:eu nu cred ca e vina parintilor(sau cel putin nu ei poarta cea mai mare parte din vina). eu cred ca e vina societatii, deoarece am ajuns sa traim intr-o societate care face sex la fiecare colt d bolc si daca zici ca nu ai chef sa faci asa ceva esti privit ca un ciudat.am ajuns sa facem sex si nu dragoste, deoarece acum asta e la moda.am ajuns sa credem ca cel mai cool lucru e sa faci sex cu cat mai multi baieti d cat mai multe ori p saptamana.si am ajuns sa "obligam" acei copii d 13 ani sa isi inceapa viata sexuala ca sa intre si ei in randul oamneilor cool.
Parere? pai in primul rand organismul uman (si dezvoltarea pe plan psihic nu in ultimul rand) au niste etape de maturizare. "Fiintele" care isi incep viata sexuala asa devreme foarte probabil sa aiba de suferit daca nu imediat dupa cativa ani: viziune gresita despre cei din jur si fata de relatii, probleme psihice. si in cazuri mai grave sarcini nedorite la varste care nu le da capacitatea de a intretine o familie si un copil. la varsta de 13-14 ani. si chiar si pana pe la vreo 17 ocuparile firesti ar fi scoala, distractia de gen un joc, o plimbare, acele fiinte cum le spui tu nu mai au copilarie.
Inseamna ca esti in urma cu moda ca si mine eu am 17 ani si nu mi-am inceput viata sexuala, pentru ce sa ma grabesc. Fetitele astea nu stiu ce au in cap, cred ca le influenteaza cineva.
Responsabili pentru ce face suntem numai noi, nimeni altcineva
Ce parinti, ce prieteni, ce spirit de turma?
In era in care poti afla totul cu un click n-are sens sa discutam despre asa ceva.Parintii te invata de bine dar ei nu stiu ce ai in cap
Majoritatea isi incep viata sexuala din cauza presiunii la care ii supun partenerii.Sau din curiozitate
Păi, nu conştientizează ceea ce fac.Nu aş putea să fac asta atât de devreme, totuşi.Deabea se dezvoltă. Anturajul e tot.
Au tot timpul pentru a avea un iubit, la varsta asta ele trebuie sa invete, ca sa ajunga cineva in viata! Nu conştientizează ceea ce fac. Oarecum vina o au si parintii deoarece nu au stiut sa-si educe "prunci"!
Pai fah sys aia care siau inceput viata sexuala d la ani astia s-ar putea ca organismul sa nu se mai dezvolte bine
Bai deci eu nu stiu ce sa zic fiecare face e vrea cu viata lui nu poti obliga pe nimeni sa faca ceva in primul` rand poate ca organismu lor se dezvolta mai repede si de aceea in fine fac ce vor in celelalte randuri [ nu mai stiu ce sa zic! ] deci concluzia : fiecare face ce vrea si cum considera!
UltraViolette întreabă:
DenisaDenisax întreabă: