| Georgiana95 a întrebat:

Hey! Ce credeti? E bine sa ii spui unui baiat ca il placi sau nu?big grin De ce?

Răspuns Câştigător
| aLeks_4722 a răspuns:

Pai depinde, trebuie sa va cunoasteti bine, altfel il vei lua prin surprindere.Nu cred ca e bine sa ii spui direct, adica intr-un fel e bine, dar trebuie sa afli daca sentimentul e reciproc, acest lucru ar putea strica prietenia dintre voi. Fa ce iti spune inimawinking

10 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

E mai bine ca fata sa ii dea de inteles baiatului ca ii place decat sa ii spuna direct.Baietii nu reactioneaza prea bine cand sunt pusi in fata faptului implinit deciwhistlingPrefera sa faca ei primul pas, e o chestie de old school, cred ca detin ei controlulhee hee

Elianna
| Elianna a răspuns:

Poate ca este bine, dar, asa cum a zis si @答案, daca el nu te place, l-ai pus intr-o situatie dificila, ori sa te minta ori sa te refuze! Lucrurile acestea cu placutul de simt mai mult decat se spun! Degeaba spui cuiva "te iubesc' daca el nu simte lucrul acesta din partea ta! Aici nu este cu "da" sau "nu", trebuie o cale de mijloc.Arata-i altfel ca il placi, prin alte metode! Cauta-i prezenta, priveste-l intens si complice chiar cand esti mai la distanta, razi la glumele lui, etc. Poti sa faci o incercare, ca in gluma, sa-i spui si daca iese rau sa spui ca ai glumit! Dar eu nu recomand!

| Emena a răspuns:

Da.ca daca si el te place, si nu are curaj sa iti spuna, si nici tu.nu o sa fiti impreuna, si dupa o sa regreti

| LoveMe a răspuns:

Da e bine.pentru ca poate si el te place

| NarcyNarcisa a răspuns:

Da e bine.Niciodata sa nu-ti fie rusine de ceea simti.

| ReadyToHelp a răspuns:

Parerea mea este ca nu ai proceda corect daca ai face asta. Eu personal niciodata nu am zis unui baiat cal palk chiar daca foarte mult trebuie sa ai mindire de fata sh arata-i ca estiindiferenta fata de el si sa vezi ca il ai in minile tale a 2 zi. Multa bafta

| IQOnly a răspuns:

Daca ar veni o fata la mine si mi-ar spune ca ma place pur si simplu si m-ar intreba daca as vrea sa fiu cu ea m-ar pune intr-o situatie foarte dificila. E mai bine fara vorbe.Crede-ma!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. Eu cred ca este mai bine sa taci. Sa nu ii spui ca il placi.
Pentru ca, poate el nu te place, poate va profita de tine.
Poate va sta cu tine doar asa, sa zica ca nu e singur apoi sa te paraseasca sa se intoarca iar la tine si tot asa, pentru ca stie ca il placi prea mult incat sa il refuzi.
Daca da semne ca te place raspunzi, dar cu aceeasi moneda. E mai bine sa lasi baiatul sa " lupte ". Daca te place va face posibilul si imposibilul sa fiti impreuna, nu va aprecia daca te vei " oferi ".
Parerea mea...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da e bine sai spui unui baiat cal placi. pentru ca ai afla daca si el te place

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu i'am spu unui baiat ca tinn la el la noi e o situatie mai dificila stiu ca si el tine la mine, dar practic nu vrea sa fim impreuna nu stiu ce sa fac, cred ca mai are pe cineva, daca vrei lasa'mi id tau sa mai vorbim

Întrebări similare