anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey
ce faceti?
am si o intrebare. a venit toamana...mai e o saptamana de vacanta si incepe scoala.
eu trec clasa a7a. cenimi puteti spune? cum este in a7a?

Răspuns Câştigător
| ArT_2528 a răspuns:

Hiii!; x

si eu trec cls a 7-a :X
adevarat ca toti profesorii ne spun ca este cea mai grea clswinking dar cea mai buna prietena a meaw a fost anul cls a 7-a si mi-a zis ca a fost asa si asawinking
cel mai binee e ca regulile nu mai sunt stricte si profii au deja o parere despre noi si comportamentul nostru distrat la ore laughing :X

6 răspunsuri:
| ConstiintaTa a răspuns:

Pai iti zic eu...ca eu am trecut a8-a. mie mi s-a parut un pic mai greu clasa a 7-a; este interesant ca sunteti aproape cei mai mari din scoala.; sunteti mai mari; reguli mai puitne legate de uniform amanichiura par,,, la noi in clasa nu mai exista

| Catalina_6831 a răspuns:

Buna kamelia.si eu am fost in clasa a7a si nu mi s-a parut deloc greu.multi spun ca e cea mai grea clasa dar nu e adevarat. n-ai de ce sa-ti faci griji. sper ca te-am ajutat:*

| Catalina_6831 a răspuns:

Buna, camelia.si eu am fost in clasa a7a.multi spun ca e cea mai grea clasa, dar nu e asa, deci nu iti fa griji. sper ca te-am ajutat:*

| MANDY_2679 a răspuns:

Pai in a 7a se face chimie.in rest e la felhappy sincer... mie mi s-a parut ca clasa a 7a a fost foarte, foarte usoarahappy. No stresslaughing

| Madalina_2969 a răspuns:

Ceao eu acum am terminat cls a 7-a toata lumea a spus ca ii cea mai grea clasa dar nu este asa trebuie doar. sa fi atenta la lecti si sa citesti macar odata acasa lectia... daca nu iti prea place invatatura fa cum am zis eu ...pentru ca si eu am norocul ca retin repede pentru ca la ore ma distram si nah, doar la ora de mate eram serioasa in rest te cam poti prosti pe la ore succes

| de a răspuns:

Clasa a 7 si a 8 mi s.au parut cele mai usoare, Succes!happy