| ζøvع a întrebat:

Hey! Ce fel de conversatie as putea tine cu un baiat de care imi place in asa fel incat sa incerc sa il fac sa ma placa si el pe me? sau ce as putea sa fac altceva in afara de asta.in asa fel incat sa ma intrebe el daca sa fiu cu el? pls nu e prea frumos ca o fata sa se duca la un baiat si sa il intrebe asa ceva.asa-i?

2 răspunsuri:
| alexutza1183 a răspuns:

Daca nu impartasesti persoanei iubite ce simti, poti ramane cu ochii in soare. Poate el este timid si nu isi va face curajul necesar niciodata sa iti spuna...Eu sunt impotriva conceptiilor acestea.Este adevarat nu trebuie sa sari pe un baiat sa il sufoci,dar nu e gresit sa faci tu primul pas,in intimitatea voastra.
Consider ca ar fi bine sa ii spui direct,nu sa astepti ceva care,poate,nu va veni niciodata.
Baietilor le plac fetele indraznete, curajoase, dar si sensibile in celasi timp.Combina-le si incearca pentru ca nu ai nimic de pierdul
Mult succes!

| AddictedToLife a răspuns:

Dupa parerea mea un baiat trebuie sa te placa pentru cine esti tu cu adevarat.Incearca sa fii tu insati.Cat despre partea cu vorbitul incearca sa afli prima data ce interese comune aveti(de la prietenii lui de exemplu).