| adelutsa a întrebat:

Hey:*... ce parere aveti de fetele care aplica metoda "sunt urata! ( fa-mi complimentebatting eyelashes )?

Răspuns Câştigător
| remus a răspuns:

Fac o mare greseala, nu este floare si nici femeie urita, esti superba!

37 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se alinta, se alinta happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dumnezeu isi admira creatia si uitandu-se la barbat zice:
-Esti o splendoare, o minunatie, esti frumos!
Apoi se uita la femeie si spune:
-Hm, tu va trebui sa te mai fardezi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Furni cred ca se uit ala barbat si zice "esti urit ca dracu" rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti ca un drandafir de frumoasa ))))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O parere foarte foarte proasta! Si punct. De exemplu, eu nu ma consider urata, si, da, nu mi'e rusine s'o recunosc. Ar fi culmea sa spun "stii, eu sunt urataaa!". Cred ca as parea stupida.

| zDenYz a răspuns:

Buna esti foarte frumoasa si draguta intr-adevar exsista femei urate si au 5kg de machiaj pe ele arata ca naiba

| AdelinaL a răspuns:

Stiu eu multe fete care aplica aceasta replica numai k aici totul se schimba ele se cred frumoase si astepta ca si cei din jur sa le creada, ele spun acest lucru pentru ca asteapta dl cei din jur parerea care intodeauna pentru ceilaltzi va fi greu de pronuntzat.de rusine.
Orqm eu intodeauna m-am intrebat dc cand mi se face un compliment (si asta se intampla destul de des)ma rusinez thinking adica ma prefac ca nuh am auzit nimic sau zambesc putin si doar atat...in schimb unele fac show din chestia asta :-

| ionutza_6253 a răspuns:

Pai am o colega in clasa care face asa. NU exista pauza in care sa nu spuna "ce urata sunt, ce grasa sunt", etc. ma scoate pur si simplu din sarite... fac si eu ca Criticul: dupa ce e urata, mai e si proasta! e disperata dupa atentie!

Întrebări similare