| kkourtney a întrebat:

Hey, ce parere aveti despre fetele care joaca LOL( League of legends) sau Counter Strike?

Răspuns Câştigător
| DWDT a răspuns:

O parere excelenta. Chiar daca sunt baiat trebuie sa recunosc: BAIETI SUNT MISOGINI. Dar sa ne punem intrebarea: Oare fetele nu sunt tot oameni? Oare nu au si ele picioare, maini, cap? Fiecare fata face ce vrea. Cat timp nu incalca legi laughing. Fetele care joaca LOL sau/si CS dovedesc ca nu conteaza ce esti, conteaza sa stii si sa poti.

7 răspunsuri:
| EnvyU a răspuns:

Ce parere sa avem? tu ce parere ai despre un baiat care joaca jocurile astea? exact aceeasi parere ar avea si despre o fata oricine.

| ShadowGhost a răspuns:

Trebuie sa am vreo parere despre fetele care joaca LOL si C.S? Sa sti ca daca suntem fete putem juca orice,nu mi se pare normal sa se zica:"ai vazut, aia joaca nu stiu ce, e ciudata".Mi se pare foarte normal, si nici nu e ciudat, nici anormal.

| FuLGuLeTzZ a răspuns:

N-am nimic cu ele. Treaba lor ce joaca.

| Victory16 a răspuns:

Si eu sunt fata si sunt inebunita dupa LoL. Vreo problema? Fac ce vor muschii mei. Si, in plus, cred ca fetele care joaca astfel de jocuri sunt mai de treaba decat cele care joaca doar Barbie si alte prostii. De fapt, eu cam cu jocuri d-astea am fost invatata ca am jucat, de cand m-am nascut, si heroes si metin si counter (le jucam impreuna cu tata happy ). Ca is varza, asta-i partea a doua...

| ReadZore a răspuns:

Hai ba nu o mai dai in atata filozofie ca sunteti pe TPU. Ce *** mea va faceti atata pe mari oameni... Sa recunoastem femeile nu sunt facute pentru counter-strike, LoL sau altceva. Ele sunt proaste la astea exact cum sunt si la volan. Toate sunt proaste la volan, ori da intr-o groapa ori trece pe rosu ori etc. Dar totu se rezolva vorbind cu nea politaiu ( ceva akllaughing intelegeti voi ) si se rezolva. Desigur sunt si cateva care poate joaca bine si conduc bine dar desigur alea sunt un alt gen de fata. dar astea sunt 1 la un milion.

| Valentin_Florica_1997 a răspuns:

Respect pentru fetele care joaca LOL Cs si alte chestii.Am intalnite fete care sunt mai bune la cs decat mine big grin si joc de mult timp cs si LOL in toate echipa cel mai bine m-am descurcat cu o fata ca in rest erau numai baieti aide capu lor

| Crucia a răspuns:

@ReadZore: Te simţi ofensat, dragă? Şi eu sunt fată şi joc de ceva timp lol. Unele fete ştiu să aprecieze viaţa *virtulă* ca să spun aşa, în loc să-şi ridice fustele şi bluzele în faţa altor oameni. Ne deosebim de ele prin frumoasa noastră concepţie de "gameriţe". Dacă tu joci prost, sau nu ai văzut o fată care să joace, nu înseamnă că nu există vreuna.
Încă de când eram mică m-am învăţat să joc, iniţiându-mă cu metinul. Nu joc de foarte mult timp Lol, însă e genial.
Şi da, sunt şi fete în spatele ecranului care joc.

Întrebări similare