| HySpear a întrebat:

Hey, ce sa fac daca mi se exfoliaza pielea de pe fata?
Am si putine cosuri, si puncte negre... ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| BalonaşDulcee a răspuns:

O crema de hidratare :d eu asta folosesc love struck si am exact aceeasi problema ca a ta... punctele negre treci si scoatetile si cosurile nu stiu ce sa zic de ele, ca mereu sunt urate si daca le storci si daca nu rolling on the floor. Eu inainte eram plina [in zona T] de puncte negre pe fata, intr-o seara mi-au venit draci si m-am dus si le-am scos adv e ca am stat ceva dar a meritat :d. Inainte de a le scoate m-am spalat cu apa si sapun [apa sa fie calduta asa am auzit ca e bine ca ti le scoti repede], dupa treci si scoatetile dupa ce termini te mai speli odata tot cu apa calduta si sapun si te palpezi cu un prosop curat pe fata [sa nu freci] si dupa dai cu o crema hidratanta [eu folosesc una nivea] ca sa nu ti se umfle fata si sa nu ramana rosie pentru o perioada indelungata [eu am facut asta si pot spune ca sunt mandra de fata mealove struck ]

Eu zic sa incerci si tu :d :*:* pupici si baftaa big hug
A si crema aia hidratanta e buna pentru exfolierea fetei, iti hidrateaza piele si vei observa dupa 2 zile rezultatele.
Cum ti-am zis am avut exact aceeasi problema ca a ta :X big hug

Funtitsaaaa? puppy dog eyes

1 răspuns:
| Gipsy a răspuns:

Depinde. Poate din cauza ca te dai cu vreo crema.

Am patit si eu cu o crema.Era pentru puncte negre.Si m-am dat pe toata fata si mi-am ars pielea si pentru 2 saptamani a fost groaznic:-o
Am stat numai cu creme calmante dupa mine sad