O crema de hidratare :d eu asta folosesc si am exact aceeasi problema ca a ta... punctele negre treci si scoatetile si cosurile nu stiu ce sa zic de ele, ca mereu sunt urate si daca le storci si daca nu . Eu inainte eram plina [in zona T] de puncte negre pe fata, intr-o seara mi-au venit draci si m-am dus si le-am scos adv e ca am stat ceva dar a meritat :d. Inainte de a le scoate m-am spalat cu apa si sapun [apa sa fie calduta asa am auzit ca e bine ca ti le scoti repede], dupa treci si scoatetile dupa ce termini te mai speli odata tot cu apa calduta si sapun si te palpezi cu un prosop curat pe fata [sa nu freci] si dupa dai cu o crema hidratanta [eu folosesc una nivea] ca sa nu ti se umfle fata si sa nu ramana rosie pentru o perioada indelungata [eu am facut asta si pot spune ca sunt mandra de fata mea ]
Eu zic sa incerci si tu :d :*:* pupici si baftaa
A si crema aia hidratanta e buna pentru exfolierea fetei, iti hidrateaza piele si vei observa dupa 2 zile rezultatele.
Cum ti-am zis am avut exact aceeasi problema ca a ta :X
Funtitsaaaa?
Depinde. Poate din cauza ca te dai cu vreo crema.
Am patit si eu cu o crema.Era pentru puncte negre.Si m-am dat pe toata fata si mi-am ars pielea si pentru 2 saptamani a fost groaznic:-o
Am stat numai cu creme calmante dupa mine