| MeowHau a întrebat:

Hey,ce sa fac sa ma placa 2 baieti?
Sunt super trista, am multe cosuri si azi au vazut poza mea din pasaport(aratam groaznic).I-au zis prietenei mele ca arat ca o retardata.Ma simt super trista. Uneori se poarta rautacios... fetele din clasa (2) mi-au spus ca i-au spus ca ii place de mine si de Nicoleta (din clasa) Adevarul e ca mai multi barfesc ca lui ii place de ea ( mai putini barfesc ca ii place de mine) Adica barfeau.Nush ce sa fac.Al 2-lea e super nebun dupa o fata.Pareri?

Răspuns Câştigător
| Elide a răspuns:

Doar nu o sa te baricadezi in casa că ai acnee pe fata așa am pățit și eu dar mi.au trecut nu se mai cunoaște nimic acum dar ce vârstă ai? Daca ai peste 18 -19 ani este o problema dar dacă ești încă la pubertate nu vei scăpa de ele curând mai ales daca ai ten gras, tenul gras este predispus​ cel mai mult la acnee puncte negre și toate astea, folosește zineryt este bun le usucă cat de cat.Și cei doi au zis că arăți că o retardata? Ei sunt cei retardati.

| MeowHau explică (pentru Elide):

Ms mult, am 11 ani, pe 12 iunie fac 12.Mai incurajat

| Elide a răspuns (pentru MeowHau):

Multi înainte, ești micuța e normal.

4 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

De ce doar doi? Cu siguranta ai mai multi in clasa. Daca tot nu`ti pasa care dintre ei te`ar alege si aparent il vrei doar ca trofeu, mai uita`te in jurul tau, cu siguranta sunt si altii.

| Eduard196 a răspuns:

Creste aportul de zinc din organism si scade aportul de grasimi. Zincul poate fi gasit in germenii de grau sau in semintele de dovleac cu conditia sa le lasi o zi la inmuiat