Sincer? Nu.Haide prima data cand a facut ai trecut cu vederea.Da acum? Si ai spus ca ti a mai facut asta. las-o, a vazut ca ai incredere "oarba" in ea si te crede proasta, ar trebui sa-i dai o lectie, sa nu-i mai zici niciun secret. Daca iti era prietena adevarata nu spunea pentru ca tu ai rugat-o. urat din partea ei. FUNDA?
Nu ar mai trebui sa-i impartasesti vreun secret de acum inainte, insa daca totusi va intelegeti, ar trebui sa ramaneti prietene.
Paii. poate nu o face cu intentie dar cred ca nu ar mai trebui sa ai incredere in ea. Vb cu ea o sa luti dar nu ii mai spui nimic importantt.:*
Nu.
Prietena ta s-a folosit de încrederea ta, și-a bătut joc. După ce că i-ai mai dat o șansă, nici pe aia nu a știut să o respecte. Nu spune că a treia oară e cu noroc, poate să nu fie, mai ales după ce a eșuat a doua oară. Astfel de persoane trebuie să învețe din greșeli și să își respecte mai mult prietenii. Sper că răceala cu care o vei trata de acum încolo să îi dea o lecție. Tu, în orice caz, pentru siguranța ta, nu îi mai spune nimic intim de acum încolo.
Parerea mea este ca nu ar mai trebui sa ai incredere intr-o asemenea persoana. Daca iti era intr-adevar prietena nu iti divulga nici macar odata secretele. Ai grija cum iti alegi prietenii, niciodata nu se stie daca chiar persoana pe care o consideri ''cea mai buna prietena'' chiar este asa!
Ok! Uite:CINEVA CARE ITI DIVULGA UN SECRET, NU SE NUMESTE PRIETENA! Never! Ce fel de prietena este una care divulga secrete, mai ales daca ai rugat-o sa nu spuna nimic!? Nu ar trebui sa mai ai incredere in ea! Nu ti-ai dat deja seama?! Mai trebuie sa mai faca asta o data ca sa te convingi? Sper ca ai inteles ce vreau sa spun! Bye!
Uite din moment ce nu te-a respectat pastrandu-ti secretul (ca o pritena intr-adevar advarata) NU ar mai trebui sa o ierti din moment ce nu e prima data.Ar fi bine sa-i numai arati ca ai incredere in ea si tii la ea.Ar trebui sa-i spui ca ramaneti doar amice si atat si desi va fi greu sa o uiti la inceput pentru ca banuiesc ca ai avut o mare parte de incredere si sinceritatea in pritena ta, va trebui sa treci peste si sa te gandesti ca 1.
Nu exista nici prietenie si nici dragoste acolo unde nu exista respect si sinceritate. 2. Odata si odata, va veni o persoana care te va intelge si te va incuraja sa treci peste mult. sper ca te-am ajutat.Bafta!
Funda? :*