Online nu am mai cumparat ONLINE de la ei, insa trebuie sa spun ca MiniPrix au haine second-hand (second hand sunt hainele de firma care nu se vand la timpul lor si sunt trimise in alte tari, nu ca ar mai fi fost purtate o data). Hainele au de obicei ori un mic defect, ori sunt resturi de la marile firme (personal, mi-am luat niste blugi Marks and Spencer -am reusit sa vad firma, de obicei o scot/o sterg- cu doar 10 ron si inca ii mai port, foarte confortabili .
Marimile, poti sa iei si pe banuite, pentru ca le poti trimite inapoi, sa schimbi masura, sau sa te duci la cel mai apropiat magazin MiniPrix dupa ce ai vorbit sa-ti pastreze "marfa".
Chiar cumpar o gramada de chestii bune de la ei si n-am niciun repros fata de calitate (dar tine cont de faptul ca le-am ales direct din magazin)
Bafta!
Si la multi ani si tie
Eu am luat o pereche de blugi si o bluza de la ei si nu au avut nici un defect cum scriau fetele pe faceebok la el...Mie mi se par destul de dragute hainele de acolo si se potrivesc si marimile funda te rog