| Georgiana95 a întrebat:

Hey! Cine a vazut filmul "Remember me" cu Robert Patinson?
Daca puteti sa-mi explicati cevathinking Nu am inteles ce a patit sora lui Taylor atunci cand s-a dus la petrecerea aceea in pijamalethinking
Si de ce s-a sinucis Taylor?big grin
Mshappy

Răspuns Câştigător
| addicting a răspuns:

Saraca fetita...nesimtitele alea si-au batut joc de ea, tunzand-o, eu nu stiu de ce nu o suportau pe biata Caroline.adica era putin mai "ciudata" pentru ca tatal ei nu isi petrecea prea mult timp cu ea si nu mai statea alaturi de ea caci parintii ei se despartisera, fratele ei Michael s-a sinucis.singurii care erau alaturi de ea trup si suflet erau Taylor si mama ei.
Iar Taylor nu s-a sinucis, il astepta pe tatal lui in birou chiar pe data de 11 septembrie 2001, fiind intrunul din turnurile gemene:World Trade Center. pur si simplu a avut ghinion ca daca nu il astepta pe taicaso in birou, in ziua aia nenorocita nu mureasad

2 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Sora lui taylor a fost "tunsă" de "prietenele " ei. Şi-au bătut joc de ea mai pe româneşte. Nu s-a sinucis Taylor. El se afla în unul dintre cele două turnuri gemene, când a avut loc atentatul de la 11 septembrie. Dacă ai văzut era scrisă pe tablă data. Uite aici poze : http://www.youdecidepolitics.com/......208933.jpg
Baftă!

| symo_1115 a răspuns:

I sa taiat jumatare din par sad. Copchilele alea si-au batut joc de ea sad.