| mironiucadutzza a întrebat:

Hey cine imi poate da niste statusuri triste dar sa nu fie luate de pe net :** dar fundita

3 răspunsuri:
| Dash a răspuns:

" Sunt trist."

| DanielaGabriela a răspuns:

Nimeni nu stie prin ce lucruri ingrozitoare am trecut eu, personal. Din cauza lui am ramas un suflet rece care aluneca pe valwinking

Orice rana se vindeca intr-un final.Dar tot timpul vor ramane cicatrici.Pentru ca asa e viata, ne ia tot ce e frumos si ne darama fara rost.

Viata mea are traseu, da' nu se stie unde duce, In statie unii coboara, altii se pregatesc sa urce.
Am invatat ca nu pot rupe o pagina din viata mea, dar pot arunca toata cartea la gunoi happy

Am niste ganduri necurate.Plec undeva departe. Am sa le pun capat printr-un zbor de la etaju' 7.

Şi doare iar. Cum a durut demult.Dar trece. Şi`o iau de la început.

Sunt persoane care te calcă pe picior şi îşi cer scuze şi persoane care te calcă pe inimă şi nici măcar nu îşi dau seama.

Rănile sunt prea adânci. Când mă gândesc la "Atunci".

Nimic nu e pentru totdeauna. Cafeaua se răcește, fumul se risipește, timpul trece și oamenii se schimbă.

Si tocmai pentru ca am doar o viata vreau sa o traiesc din plin.Chiar daca asta inseamna si chin.

Mi-e dor să te strâng în braţe, să te sărut. Mi-e dor să îmi vorbeşti, mi-e dor să te ascult!

Nu te lăsa doborâtă de nişte cuvinte, tu ştii clar că el nu asta simte!

Pot sa zâmbesc si sa sufar! Viata m`a facut sa nu arat nimic din ce simt, pentru ca se va gasi cineva care sa îsi bata joc

În momentul ăsta, nu mai știu ce să cred.
M-au trădat toți, până la urmă distanța te ajută să-ți dai seama de cum stau lucrurile cu adevărat!

O fata este cu adevarat ranita, atunci cand incepe sa te ignore!

Aceleasi necazuri, porcarii oh go on Ma simt de parca as trai mereu aceeasi zi oh go on

Hei, nu`i nimic...eram deja pregătita, din clipă în clipă, m`așteptam să fiu lovita!

Fiecare face greseli, iar tu ai fost a mea!

| alinutzu98 a răspuns:

``Nu pune punct, cand viata iti cere virgula!``funda mersi sunt un dadevarat artist.