Primul pas pe care trebuie sa il faci e sa te acomodezi cu ideea ca nu esti sau nu mai esti cu el. Sunt in aceiasi situatie ca tine, insa nu il pot uita, nici tu nu o sa poti sa il uiti, dar o sa diminuezi incet-incet nevoia de a te gandi la el doar dupa ce o sa accepti ideea.
Gandeste-te ca viata nu se opreste aici, si ca daca plangi si te gandesti la el nu rezolvi nimic, decat pierzi timp pretios pe care il poti folosi facand altceva care te binedispune, precum o plimbare, o prajitura, sa acsculti muzica si orice altceva mai bun. Stiu si te inteleg, nu te poti gandi decat la el, insa daca incerci sa te gandesti putin peste si sa depasesti momentul, o sa reusesti intr-un final, nu zic ca va fi usor si ca vei putea imediat, dar alta solutie nu e. Nu o sa il uiti prea curand, dar daca o sa te obisnuiesti cu ideea o sa ti separa mai usor sa treci peste si nu o sa mai dai importanta.
bafta!
Buna! Stai linistita ca timpul le va rezolva pe toate, dar de preferat ar fi bine sa ramneti si prieteni si sa pastrezi amintirile cu el pentru ca te vor ajuta. De uitat nu cred ca o vei putea face pentru ca si eu incerc asta de cateva luni, din ce in ce ma chin ui sa-l uit parca mai mult imi dau seama ca am nevoie de el si il iubesc. Dar daca tu vrei sa-l uiti nu se va intampla in cateva zile sau saptamani, aceea persoana va ramane in inima ta pana cand intr-o zi poate vei intalni pe alcine sau cine stie poate va veti impaca, pentru ca ar fi cam prostesc ca 2 persoane sa fie prieteni daca ei inca se iubesc.
Succes
Multumesc...
Cu placere
Hmm sa'l uiti? nu cred ca o sa poti vreodata.el o sa ramana in inima ta...dar o sa te obisnuiesti cu ideea k el nu mai face parte din viata ta.k v.ati despartit.
Si eu am fost in situatia ta.dar din fericire am avut prietenele aproape..si in +..m.am indragostit de alt baiat..cu care sunt acum impreuna.Nu o sa dureze mult si o sa gasesti tu pe altcineva sau poate te impaci cu fostul.cel mai bine e sa iesi cu prietenele/prietenii pe afara..la plimbare si sigur o sa pui ochii pe altcineva
Ca sa fii sigura pe tine ca poti renunta la el incearca sa aflii daca mai are sentimente pentru tine iar daca nu incearca sa te consolezi prin distractie si lasa-ti prietenii sa iti faca cunostinta cu alti baieti cine stie poate iti gasesti jumatatea. Funda?