| annie27 a întrebat:

Hey!
Cine ma poate ajuta sa imi organizez ziua mea de nastere astfel incat sa nu afle lumea ca mi-o fac, deparece am locuri limitate si imi e frica ca se va supara si daca sincer nu prea vreau sa chem anumite persoane care practic s-au cerut sa vina la ziua mea si nu imi proviaca placerea sa stau cu ele, chiar daca inainte eram prietene bune si acum ne-am distantat!

Răspuns Câştigător
| VictoriaGherman a răspuns:

Salut! Am avut tot aceeasi situatie anul trecut de ziua mea... Eu mi-am luat cele doua prietene cele mai bune si am mers in locurile in care am dorit sa fiu, celorlalte le-am spus ca nu mi-am facut ziua pentru ca nu am vrut si ca m-am certat cu parintii si nu am vrut sa cer de la ei nici un ban pentru ziua mea, dar de fapt am petrecut cea mai fericita zi din an cu persoanele pe care la iubesc, cu mincare si bautura preferata, cutreerind jumatate de oras fara ca sa-mi agat pe buze zimbetul fals big grin big grin Asa voi face si la anul tongue Bafta!

| annie27 explică (pentru VictoriaGherman):

Mersi mult) asta si am vrut sa fac: sa plec cu cele mai bune prietene si niste cunoscuti cu care urmeaza sa ma cunosc mai bine ai vreau sa imi mai schimb ub pic atmosfera ca is saturata sa serbesz cu aceleasi persoane

| VictoriaGherman a răspuns (pentru annie27):

Asa ar fi cel mai bine! happy

3 răspunsuri:
| annie27 explică:

Ms, asta si vreau sa fac! Vreau sa plec cu cele mai bune proetene si inca niste cunoscuti cu care urmeaza samacunosc mai bine la ziua mea!