Momentul in care m-am simtit cel mai special a fost cand, intr-o dimineata m-am trezit si ea se uita la mine.
Am intrebat-o ce face a zis ca ma privea cum dorm.Si o facea cam de ceva timp.
Sau la scoala mi-a decupat o inima destul de mare, din hartie, si acolo mi-a scris alinturile, iar in mijloc un mare "Te Iubesc!".
Sau ii cumparam o jucarie si ii punea numele meu urmat de unul dintre alinturi.
Au fost multe.
Dragut
Astea sunt super, iar partea cu privitul dormitului cea mai cea.Mai spune mai spune, mai vrem sa auzim
Pai eu n-as vrea ca prietena sa intrebe pe TPU ce sa-mi zica. Pana mea, daca nu esti in sare sa-i zici ceva frumos de la tine inseamna ca nu tii cu adevarat la el si ca asta-i o iubire din aia cacacioasa, probabil ca nici nu ii vei spune personal ci ii vei lasa pe Facebook ca sa vada tot poporu' cat de mare e iubirea dintre voi.
Ok eu am vrut sa vad doar parerea altora.e normal ca nu i.as lasa ce ati da voi. vruiam sa vad si cat de frumos s.au simtit altii nu cred ca am facut nimic rau si nu ai inteles tu. daca nu ai avut parte de asta nu mai zice ca nu tin eu la el, nu ai tu de unde sa stii. oricum mersi pentru parerea ta!
Pai eu i-am dat prietenei mele tricoul meu.
Tu fiind fata nu cred ca i-ar sta bine cu tricoul tau
Ai putea sa ii dai o chestie care reprezinta ceva pentru tine, prietena mea mi-a dat pana de la chitara. Daca ai un hobby poti sa ii dai un accesoriu, daca desenezi poti sa ii dai creionul tau preferat.
patrizia696 întreabă: