Pai eu cred ca ar trebui sa te dai si uh la el, sa stai mai mult cu el, sa glumiti si poate o sa fiti impreuna succes:X:X:X funda?>:X
Ei bine daca iti place spune-i-o nu te teme si in preajma lui comportate normal fii tu insuti nu trebuie sa faci cine stie ce caz din asta
Cel mai bine sa te duci la el sa ii spui ca il simpatizezi si apoi vei vedea cum reactioneaza.Tie nu iti trebu ceva sa te comporti cu el.Il simpatizezi si el tot inseamna ca trebuie sa va intilniti si gata
Mmm nu stiu cati ani ai! dar daca esti tu convinsa suta'n mie. de exemplu eu: am si eu un prieten(iubit) si tot asa din gesturi in gesturi mi-am dat seama ca ma place si+ ce mai auseam de la prietenii lui, si o data stand afar si cu el am avut eu grija sa vina in discutie subiectul iubit iubita... si ne intrebam unii pe altiii de cine iti place cu cine esti etc. si i-a venit si lui randusi nua spus de cine ii place a evitat...pe urma cand sa plecam toti ca era tarziu m-a condus acasa si s-a intamplat magia:X deci concluzia vezi cum faci sa aduci in gasca ta subiecte de discutie in genu asta, cu el de fata sau na, calea ce-a mai usoara pune o prietena sa vorbeasca cu el sau daca ai tu tupeu asa.sa ii zici tu, daca chiar crezi ca merita
Daca il simpatizezi si zici ca si lui ii cam place de tine asta inseamna ca trebuie clar sa iesiti impreuna si sa va puteti cunoaste mai binecrede-ma stiu ce zic