anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey!
Cred ca am inceput sa ma indragostesc de un tip. Suntem in aceeasi clasa si anul asta am fost pusi sa stam impreuna in banca. Anul trecut ma cam ignora si nu prea vorbeam cu el, el fiind genul mai popular si mai na'... cu mot.
Dar, acum chiar mi se pare ca ne-am apropiat si cred ca si el ma place. Adica. mereu se joaca cu parul meu, se holbeaza la mine, de fiecare data cand face o gluma se uita imediat la mine sa vada daca am ras si cand vorbesc cu el are mereu un zambet pe fata. O data m-o intrebat daca m-am dat cu creion de ochi (nup, nu ma dadusem) si din cate stiu eu asta inseamna ca s-a uitat la mine si m-a studiat sau ceva laughing)).
Hmm, ce altceva? A, da o data o flirtat toata ora de religie cu tipa din banca din fata (care e mai curvustina de felul ei) si chiar pareau foarte seriosi si spuneau chestii de genu : "Da, nu vrei sa fii cu mine? De ce? Ca vai, ce te-as saruta" si de astea rolling on the floor. Si chiar m-am simtit destul de rau si l-am ignorat toata ziua. Eu chiar il plac pentru cine-i el, nu ca alte fete care vor sa fie cu el doar pentru ca e frumos si are patratele laughing.
Okay, si am vrut sa mai zic ca. atunci cand suntem impreuna ne intelegem chiar bine, dar cand suntem intr-un grup de oamenii parca n-as exista crying.

Bine, acum voi spuneti-mi cum as putea sa flirtez cu el, cum as putea sa vorbesc cu el (pentru ca desi stam impreuna in banca amandoi suntem destul de timizi unul cu celalalt si destul de greu ne gasim curaj sa vorbim) si cum sa-i cer id-ul de mess?
Multu'! Dau funda la cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| Anuşca_Lary_1996 a răspuns:

Unele chestii pe care le fac baietii sunt inexplicabile-gen vorbit cu o panarama, analizarea cu atentie a unelor fete s.a.m.d. Un mic sfat ar fi acela ca ar trebui sa te apropii de el prin mici trucuri-intreaba-l de exemplu,"cum crezi ca arat azi?" sau chiar ai putea sa te oferi sa il ajuti in chestiile scolare-teme,explicatii, etc. In felul asta va veti cunoaste si mai bine dar, intr-un sfarsit sa ii pui intrebarea cea mare"te-ai putea combina cu o fata ca mine, cu calitatile si defectele pe care le am si eu?" si abia atunci vei afla ce se intampla in mintea lui! Cat despre Id sau altele, se pot cere intr-un mod foarte simplu-poti sa ii povestesti despre o faza ca ai vazut ca o prietena buna are un nume la Id cu tenta de pitipoanca gen"frumusete scumpa"sau cv de genulaughing, iar apoi sa ii spui brusc"eu nu am id tau, stai asa sa imi scot o foaie sa il scriulaughing. Sper ca te am ajutat in vreun felhappy Mult noroc!

0 răspunsuri: