| mary a întrebat:

Hey! cred ca fiecare fata s-a patat macar o data cand a fost la menstruatie. voi fetelor in ce imprejurari v-ati patat?

10 răspunsuri:
| Antonia981 a răspuns:

Eu eram la scoala intr-o zi si aveam ciclu.si tin minte ca eram pe scaun iar in pauza cand m-am ridicat am vazut pe blug o pata rosie! M-am speriat dar ma ajutat cea mai buna prietena... mi-a dat o bluza si am legato sa nu se vada

| ailin a răspuns:

Serios:O? asta e intrebare pe care tu o pui pe un site de socializare?
de ce te ar interesa? asta tine d intimitatea fiecaruia e o chestie jenanta cati ani ai d pui intrebari de genu asta? serios depasesti 12?

| mary explică:

Eu la scoala eram la mens. si are ora de franceza. in spatele meu erau doi baieti in banca. si era prima data cand imi venise. m-a ridicat in picioare si pe loc am simtit... vai! am inceput sa citesc. cei doi baieti radeau pe infundate. la cat de bine citesc la franceza facusem varza textul ala! apoi am terminat si m-am asezat. am avut noroc ca era ultima ora si invatam dupa masa, era iarna deci intuneric. si cand m-am ridicat de pe scaun... era rosu. repede ia servetele si sterge de mama focului. pe drum un baiat m-a prins sa ma frece cu zapada. eu nervoasa ca trebuie sa ajung acasaa l-am impins cu putere in zapada. nu s-a mai ridicat de acolo.
totusi cei doi baieti nu radeau de mine

| alexa_4958 a răspuns:

Buna.pai eu m-am patat la scoala dar eu nu prea ma speri de chestia asta pur si simplu am legat bluza ca sa nu se vada, mai groaznic era ca mai aveam inca 3 ore pana terminam cursurile.

| G a răspuns:

Hmm... mi s-a intamplat doar dimineata. noaptea ma misc mult si se mai duce absorbantul de la locul lui.

| JustMe a răspuns:

Eram la scola, cand un baiat imi zice ca am o pata pe pantaloni. M'am dus la baie sa vad si era o pata de sange, o colega mi-a dat o bluza de trening sa o leg la solduri ca sa nu se vada pata.

| cristina_3322 a răspuns:

Majoritatea se pateaza la scoala...cam asa si eubig grin tot la scoala, dar aveam mare noroc ca scoala e fix langa bloc, trageam o fuga pana casa in pauza:p
desi ma cam scoate din sarite chestia asta rolling eyes. cu statu pe scaun atatea minute, si sa ma patez:-l

| dana_2309 a răspuns:

Eu chiar eram la scoala si mi s-a intamplat casa ma patez''insa era bine ca nu era repauza'big grindupa asta am plecat acasa si m-am schimbat nu a fost grav chiar de loc se mai intimpla''

| Vasile_Teodora_2000 a răspuns (pentru ailin):

Doar a pus o întrebare destul de importantă pentru unele fete prin care nu au mai trecut prin chestii de-astea iar acest site TPU are o,, fereastra" specială pentru asta numita ADOLESCENȚI daca nu ma înșel de ci nu te mai nava te rog frumos

| eudlff a răspuns:

Daa! In primele 2 zile din menstruatie mereu ma patez.Si cand sunt la scoala e groaznic.Dar cea mai amuzanta e de vara asta cand eram in tabara. Avem ora de comunicare cu o maicuta..si nu ne dadea pauza. Tamponul imi era plin.Maicuta a zis sa ma ridic sa impart niste creioane..si scaunul meu era tot patat, pantaloni..chiar si camasa care o aveam legata la spate..si dupa am mai avut 3 ore activitati.A fost oribil!