| HardcoreCountry a întrebat:

Hey!
Credeti ca din orice prietenie foarte stransa intre o fata si un baiat se poate naste o relatie frumoasa? Sunt foarte buna prietena cu un baiat, eu il plac dar nu stiu daca si el pe mine.
Dau fundita pentru cel mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
| username_8290 a răspuns:

Sincer te`ai intrebat vrodata ce te tipii,, misto " nu sunt amici cu tipele,, nasoale "? Ei nu risa sa`si strice reputatia cu cine stie ce urata. E orgoliu masculin. Daca sunteti buni prieteni NU ARE cum sa nu exista o chimie intre voi. o scantee. o ceva.
Ti`o zic din experienta

7 răspunsuri:
| inutsa a răspuns:

Din propia experienta pot zice ca nu sad. scuze dar asta e adevarul.Sunt prietena foarte buna cu un baiat si am incercat sa ne combinam. dar nu a ieset nimic.asa se intampla de obicei.motivul stiti prea multe unul despre altul si nu cred ca o sa mearga

| Face2face a răspuns:

Eu asa am patit. M-am indragostit de un prieten foarte bun iar el de mine si apoi mi-a cerut prietenia si am format o relatie foarte frumoasa mai ales ca fiind prieteni ne cunosteam foarte bine.

| IepurashRocker a răspuns:

Da! Eu am fost prietenã foarte bunã cu un bãiat, apoi... s-a întâmplat de am fost împreunã si dupã ce ne-am despãrtit, încã suntem prieteni buni, ca la început! Deci dacã ai putinã grijã, nici nu-l vei pierde! Fã cumva sã afli dacã si el te place, poate iese ceva frumos! love struck

| gyovany1313 a răspuns:

Incearca sa ii parati ca il placi, cand suntei singuri apropori finute, arata-i ca meriti sa fii cu el...ingeneral din prieteniile foarte stranse. nu iese nimc, doar prietenii, dar bunicii mei sunt impreuna de cand erau copii dupa o prietenie de 2 ani foarte stransa, incearca sa ii demonstrezi ca totusi, din amica poti deveni iubita...

| Razvan a răspuns:

Nu chiar din orice prietenie rezulta o relatie frumoasa.Eu am patit invers. Cel mai bun prieten al meu s-a indragostit de mine cand aveam 13 ani si nu am vrut sa stau cu el desi si eu il placeam intr-o proportie considerabila si direct proportionala cu mintea mea de atuncihappyAm zis totusi ca nu are sens sa pierd un prieten de calibrul lui, pentru o relatie care mai mult ca sigur nu va dura, noi fiind niste caractere diferite.Sincer,acum privind inapoi nu regret ca nu am facut pasul. El a trecut prin multe relatii nereusite de scurta durata, dar mereu si-a gasit timp sa vine sa stam la un pahar de suc si la o carte si sa ne "barfim" vietilelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este totdeauna cum vrea Dumnezeu, nu cum vrem noi. Daca e sa iasa iubire din prietenie, atunci iese, daca nu, NU.

CUM E SOARTA FIECARUIA

| Zâmbărici a răspuns:

Eu una nu m-as baga intr-o relatie decat cea de prietenie cu un foarte bun amic.Stii de ce? Pentru ca totul se poate termina urat si atunci ai sa pierzi si relatia de iubire dar si cea de prietenie.
Am simtit-o pe pielea meastraight face