| ALeXsSaY a întrebat:

Hey, credeti ca e ciudat pentru un baiat sa scrie poezii, sa cante la chitara si sa fie si romantic? oare fetelor le mai plac baietii de felul asta, sau vor baieti "rai" de cartier, cu gasca, cu tigari, droguri etc? ast raspunsuri big grin happy b-)winking Funooii :X

Răspuns Câştigător
| Atâtdedulce a răspuns:

Alex, pentru un băiat nu e un lucru ciudat să facă asta; e un lucru rar in zilele noastre, dar e de apreciat, serios! Ştii care e ideea, o fată care o să aprecieze cu adevărat un astfel de băiat este o fată care e la fel de tandră, romantică, fină şi visătoare. Fetele rele, sau fetele care nu sunt aşa văd asta penibil.happy Şi legat de băieţii răi pe care unele fete le preferă, e vorba de ideea in sine, să se simtă ele bine că stau cu golanii, că să se simtă protejate, etc happy astea-s scuze. Te simţi protejată alături de băiatul iubit.
Eu una, apreciez mult un băiat romantic! Chiar foarte mult!

4 răspunsuri:
| maryana5 a răspuns:

Se apreciaza! Inca nu ai gasit persoana potrivita happy

| Nirvana a răspuns:

Ce frumos! E un vis ca inca mai exista baieti de-astia. Presupun ca vorbesti in numele tau nu? Tu esti romantic, scrii poezii si canti la chitara? Puisor spune-mi cati ani ai, nu de alta dar nu vreau sa ma pedofilez.

| heavenn a răspuns:

Nu e ciudat absolut deloc. E de vislove struck. Cred ca toate am vrea asemenea baiat langa noi, dar majoritatea baietilor din ziua de azi vor sa para "rai" fiindca ei cred ca sunt mai interesanti thinking sau asa ceva... In niciun caz nu mi-ar placea sa am langa mine un baiat care are de-a face cu drogurile sau anturaje dubioase.

| foxx153 a răspuns:

E frumos, da' nu mai apreciaza nimeni asa ceva din pacate.winking