| FundaTeRog a întrebat:

Hey, credeti ca maine va fi sfarsitul lumi?sad
Sper sa nucrying. Astept raspunsuri, fundacrying

Răspuns Câştigător
| MyEssence a răspuns:

Stai linistita ca nu va fi sfarsitul lumii, ca sa te linistesti iti zic ca acum cativa ani au zis ca in anul 2000 va fi sfarsitul lumii dar nu s-a intamplat nimic... oricum daca chiar vrei sa vezi ca nu se va intampla nimic pune-ti ceasul sa sune la ora 4 dimineata caci s-a zis ca va fi cutremur

10 răspunsuri:
| mykkki a răspuns:

Eu sunt de parere ca este doarr o prostie! park trebuia in 1994 apoi in 2000 apoi in 2010 acum este in 2011rolling on the floor nu cred asa cva! asta poate sti doarr dumnezeu si atat ce credety ca el are un calendar si gta zime pe data asta se sfarseste lumea!? asa cva nu se poate calcula si nu se poate sti momentul exact ! (bine inteles asta este doar parerea meabig grin)

| Tinna22 a răspuns:

Nu va fi apocalipsa...ptr ca asa au mai spus si mai demult,si daca era sa mori, mureai si pe strada fara sa stii ca a venit apocalipsa, astept fundabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu va fi! Cei care au spus astfel de lucruri vor doar sa sperie lumea. Au mai spus si inainte ca va veni sfarsitul si cu toate astea nu a venit.

| Masicika a răspuns:

Desigur ca No

| gaby_1815 a răspuns:

Relaxeazate sa nu iti fie teama de nimic sfarsitul lumii nu il poate prezice un nebun care a anuntat ca va veni si in 2000 stai calma sfarsitul lami va veni cand va crede Dumnezeu ca este de cuviinta! deci nu te panica eu trec cu vederea este o zi obisnuita ca toate celelalte

| Mititica_6301 a răspuns:

Doamne cate prostii! bineinteles ca nu cred asta, pentru ca nimeni nu stie cand va fi momentul acela. deci stai linistita si nu te mai gandi la asta, maine ne auzim pe TPU...winking te-am pupat:*

bineinteles ca nu cred asta, pentru ca nimeni nu stie cand va fi momentul acela. doar Dumnezeu stie cand ne v-a lua, nimeni altcineva decat El.winking deci stai linistita si nu te mai gandi la asta, maine ne auzim pe TPU...winking te-am pupat:*

| AnneMarri a răspuns:

Neah. oh go on
Sfârşitul lumii va veni când va decide Dumnezeu, nu toţi troglodiţii care se cred „mari ghicitori".

Ai vazut ca nu ai murit? big grin laughing :*

| RockStar a răspuns:

Dumnezeu decide cand e Sfarsitul lumii happy.

Întrebări similare