| ndddiana a întrebat:

Hey! credeti in telechinezie?
Daca ar fi niste cursuri de genul m-as inscrie.
Ce Dragutz ar fi sa mut obiectele fara sa le ating...
Ce parere aveti despre asta?
CHiar e adevarat?
Datzi-va cu parereahappy

Răspuns Câştigător
| claudiuxs a răspuns:

Tlekinezia are legatura cu mintea...si pana noi asa ajungem sa folosim mai mult din mintea noastra...(noi folosim de regula 2% din mintea noastra cei ma destepti oameni existenti folosind 10% din potentialul mintii lor)

15 răspunsuri:
| Rioko a răspuns:

Pai eu cunosc o fata care a avut puteri din astea.Eu cred ca e 100% real. Au dat-o in ziare. Avea puteri tamaduitoare. La varsta de 5-6 ani.
Dar ca sa nu ii strice copilaria... nu au mai continuat... Acum ea nu mai poate sa faca asa ceva. DAR CE A FOST SE STIE SI CINE CREDE SAU MAI BINE ZIS CINE VEDE STIE de ce s-a lasat. (Putea fi la tv sau un medic renumit sau in diferite emisiuni dar a ales sa fie normala asa ca noi toti. O apreciez. Nu a dorit faima ca alti prefacuti.)happy Acum ce parere ai?

| Caia a răspuns:

E adevarat!

Dar nu oricine poate face asta, si eu ma chinui cu problema asta de ceva vreme...(de fapt de la 6 ani ma stradui)... sper ca intr-o zi sa pot face asta. Oricum am cunoscut pe cineva de genul acestawinking
Inafara de concetrare maxima trebuie sa ai si multa rabdare, eu stateam si incercam minute in sir.
Baftawinking

| claudiuxs a răspuns:

Du-te pe site-ul asta http://learn-telekinesis-training.com pentru mai multe informatii

| claudiuxs a răspuns:

A si telekinezia e cava mental, un dar de la Dumnezeu, nu trebuie sa invoci nimic, ci doar sa-ti imaginezi

| Any_1345 a răspuns:

E adevarat crede-ma am vazut oameni de tipul asta.

| m5789932 a răspuns:

laughing
Scuze! Dar chiar ai face asta? Eu cu siguranta NU!
Nu este asa simplu, cum pare la prima vedere! Dupa aceasta masca, prezentare atat de credibila, se ascunde de fapt cu totul altceva! Cum crezi ca mut ei obiectele? Nu ei o fac ci ceea ce este nevazut! Dupa cum stii si tu esista bine si rau, Dumnezeu si Diavol, Extraterestrii (echivalentul la zeu) si oameni (echivalentul raului). Eu sunt crestin-ortodox, si iti spun din start ca ceea ce fac ei nu e, de bine; se rostesc niste formule (pe care-l invoca pe cel rau, diavol, sau cum mai spun unii spiritele rele) de asemenea si magia este o practica asemanatoare, si ceea ce fac budistii, sau hindusii; ei nu fac altceva decat sa se inchine la zeitati si sa le ceara ajutorul, pentru ca sa intervina, si sa faca ceea ce le cere; uite am sa-ti spun o mica povestioara:
Un calugar, trebuia sa se duca in India, ca sa se ocupe de Biserica Ortodoxa de acolo; si bineinteles, ca pe drum, s-a mai oprit ba pe la unu, ba pe la altu; Itr-una din zile este invitat de un guru sa participe la o ceremonie de a lor, in care erau vreo 13 oameni (invatacei, erau initiati); in frunte cu maestrul lor, incep sa se aseze jos, in pozitia binecunoscuta, practicata si in yoga, iar maestrul lor ii indeamna sa rosteasca dupa el niste cuvinte si sa faca ce face si el; calugarul sa asezat si el jos...In acest moment guru a inceput sa se ridice in aer cu cativa centimetrii si a-nceput sa lumineze puternic; calugarul, stiind ca ceva se petrece aici, a-nceput sa spuna rugaciunea: Doamne Iisuse hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma si pe mine pacatosul! (adica l-a invocat, la chemat pe Dumnezeu) Si ce crezi ca s-a intamplat? maestrul lor, guru, a cazut jos, iar lumina a disparut, iar toti s-au trezit din acea concentrare in care se aflau, de parca ii lovise careva; In acel moment acel maestru a inceput sa tipe la calugar, spunandu-i ca de ce a intervenit el (pentru ca acest guru, stia ca o forta a deschis acelor oameni ochii, si au vazut de fapt ceea ce se intampla) si la pus intr-o lumina proasta inaintea elevilor lui! ce concluzii poti tu sa tragi dupa aceasta poveste?
Sa stii ca toate religiile budiste, hinduse, si toate curentele acestea tandriste au in comun un singur lucru: concetrarea si uitarea de lume, de ceea ce este in jurul tau, si egoismul; punerea egoului deasupra tuturor!

| m5789932 a răspuns:

Deci daca vrei sa lucrezi cu cel rau, n-ai decat sa o faci; dar sa-ti aduci aminte de aceste cuvinte: atunci cand faci un lucru necuvios, ne'la'locu'lui ai sa simti ca ceva te patrunde, vei simti o frica, si cum cineva te-ar urmari! te sfatuiesc sa nu incerci nimic din toate aceste practici cum este telekinezia, yoga, spiritism, magie alba, magie neagra, etc. toate sunt una si aceeasi, numai ca sub alte denumiri, si se practica altfel, dar toate su acelasi scop!

| m5789932 a răspuns:

Bineinteles ca exista astfel de oameni! n-am negat acest lucru... Dar voi nu intelegeti? ce legatura are mutarea lucrurilor cu mintea sau inteligenta noastra? cred ca ati luat-o razna!

| Ana1329 a răspuns:

As vrea sa adaug ceva.Telechinezia nu are legatura cu diavolul, tine de mintea noastra, nu trebuie sa rostesti nu stiu ce ritual, si e peste limita creierului nostru sa percepem asta.Sunt foarte putini oameni care au reusit cei drept.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! da este foarte posibil.Stiu asta pentru ca si eu pot sa misc lucruri fara sa le ating.Nu spun asta doar asa pentru ca nu am nimic de demonstrat numanui, isr daca nu credeti ce va zic nu e decat problema voastra. Spun asta pentru cei pe care ii intereseaza cu adevarat.Nu e chiar asa de greu sa faci lucrul asta.Tot ce trebuie sa faci e sa te concentrezi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu vreau sa incerc chiestia asta ^^

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da sunt oameni cu asa ceva si nici nu sunt cursuri

| Aviiana a răspuns:

Eu nu cred.

| Illidary a răspuns:

Si eu sunt curios de asa ceva si incerc de multa vreme... dar nu stiu exact cum. cum mai exact se face aceasta chestie?