| popalexandra1234 a întrebat:

Hey.Cum am mentionat si in alte intrebari, vreau sa ajung chirurg DAR... simt ca asta imi va fura libertatea. Aproximativ 2 luni am fost obsedata de medicina,m-am uitat la seriale medicale,am citit tot ce se putea pe Net despre medicina, chiar am citit 2 carti despre medici DAR... uneori,si in ultima vreme tot mai des,simt nevoia de libertate. Vreau pur si simplu sa plec in lume, sa calatoresc si sa nu imi mai pese de nimic.Imi doresc sa fiu chirurg,dar am impresia ca doctorii,pt ca toata viata invata,nu mai au viata sociala,prieteni, doar spitalul.Nu vreau o viata in care sa ma trezesc dimineata,sa plec la servici,sa ma intorc pe la 5, sa fac mancare si sa dorm, si a doua zi sa o iau de la capat.Mai e cineva in situatia asta? Sa viseze sa devina ceva, dar acel ceva sa ii distruga celalalt cel mai mare vis (La mine de a calatorii). Multumesc celor care au citit happy

Răspuns Câştigător
| jamal000 a răspuns:

Eu cred ca e o meserie banoasa si vei putea calatori suficient de mult ( sunt innebunit dupa calatorii si plec cat de des pot), iar daca vei fi un chirurg bun nu vei avea si un program pe masura, muncesti mai mult acum dar ulterior va fi in regula, mama e medic si crede-ma ca merita...eu regret ca nu am studiat medicina...

| popalexandra1234 explică (pentru jamal000):

Multumesc mult.Mesajul tau chiar m-a incurajat.E super ca mama ta e medic, as vrea sa cunosc si eu un medic si sa il intreb tot ce se poate intreba. happy

1 răspuns: