| lollipop_1556 a întrebat:

Hey! Cum ar fi daca voi ati asculta manele si sunteti la intalnire si va suna telefonul cu o melodie gen asta: http://www.youtube.com/watch?v=JJrUHVconRk&feature=relat ed

iar baiatului cu care va intalniti sa nu i placa manelele si sa nu suporte manelistii...
cum credeti ca s`ar comporta?
dar voi? Ps:fara jigniri... dupa ce vad raspunsurile o sa va povestesc o faza...thx:*

Răspuns Câştigător
| Insanity a răspuns:

Mi'as da o palma!laughingIn nici un caz nu as avea o melodie ca asta ca ton de apel x_x.Pentru nimic in lume! Si tot pentru nimic in lume nu as asculta manele :-&.

8 răspunsuri:
| Denii_9937 a răspuns:

Eu m`as simti prostlaughing

dar daca cineva chiar si-ar pune suneria asta nu cred ca ar avea nicio treabaoh go on altfel nu si-ar fi pus`o

cat despre baiat. s`ar stramba putin... da iubirea invinge oricelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil m-ar întreba ce s-a întâmplat cu bunul gust în muzică, iar eu aş inventa o scuză cum că am pierdut vreun pariu.

| Razvan a răspuns:

Daca nu i-ar conveni e invitatul meu sa se ridice si sa plece. Discriminarea pe gusturi muzicale e patetica. Daca tine la mine va trece peste iar daca nu, mare pierdereoh go on

| hate1t4ll a răspuns:

Atata timp cat sunt in viata nu mi se va intampla asa ceva.

| alina27andreea a răspuns:

Pai m-asi simti foarte prost! Si l-asi opri (telefonul)! Si sa ii explic de ce ascult manelewinking Cred ca as intra in pamant!winkinglaughing

| Dizzy a răspuns:

Eu m-as simti prost... Da ca sa ma scot. I-as zice ca tuturor le plac manelele dupa prima sticla de berelaughing

| justme08 a răspuns:

cred ca m-as simti oribil.as tranti telefonul ca sa il fac sa taca sau l-as inchide.cat despre baiat cred ca m-ar intreba ce este cu muzica asta, iar eu cred ca i-as zice ca am pierdut un pariu sau ca i-am imprumutat unui coleg telefonul si pana acum il avusesem pe silentios si acum l-am scos si mi-am dat seama ca mi-a schimbat tonul de apel.

| coconuts a răspuns:

M`as simtii prost si i`as spune

scz...pentru melodiee`sad...

si l`as pupa`:d