| Uka07 a întrebat:

Hey!winking Cum imi conving parintii sa ma lase sa imi fac piercinguri in ureche? P.S. Am 13 ani.winking Funda.winking

8 răspunsuri:
| Bernoullie a răspuns:

Iti faci fara sa le ceri voie, apoi o sa fie pusi in fata faptului implinit si nu o sa mai aiba ce face.Eu asa am facut cu toate tatuajele melelaughing

| MarianWLF a răspuns (pentru Bernoullie):

Vreau sa imi fac si eu un tatuaj pe umar, doare chiar atat de tare pe cat se spune?

| Bernoullie a răspuns (pentru MarianWLF):

Pe umar nu ca e pielea mai groasa.Adica depinde, eu suport cu brio durerea.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Le dai foc la casa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa te duci direct unde trebuie sa le faci ca nu ai nevoie de permisiune. Eu prima data mi-am facut cand era mama, a doua oara cu o prietena si a treia oara am mers singura. Faza e ca daca il faci prea sus sunt riscuri sa ti se umfle urechea, chestii naspa. Acum depinde de anumiti factori.

Dar poti sa iti faci si acasa singura gauri daca ai cercei medicinali care sunt diferiti, sunt ascutiti in varf. Ii dezinfectezi si ii apesi pe lobul urechii. Dar tare cu mult curaj. Va intra in primul strat ( asta e partea usoara ) si va fi inauntru iar ca totu sa fie gata il mai apesi inca o data dar mult mai tare ca sa iasa pe cealalta parte si gata. Nu o sa simti cine stie ce durere. Pentru ca te vei incalzii si mai ales locu acela. Mi-am facut si in ora deci e floare la ureche si i-am facut si unui prieten. laughing Da el a facut cateva grimase. Ideea e sa-ti faci curaj, dar cu aparatu termini mai repede dar e socu mai mare.

| 8mariastar a răspuns:

Nu e prea indicat sa faci asa ceva de la 13 ani poti sa te rogi si in genuchi dar la varsa asta nu prea e indicat

| Athée a răspuns:

Fa-ti-le, si gata. Nu mai au ce face dupa.

| dooinitza a răspuns:

Nu cred am si eu 13 ani am vrut acum ceva timp dar nu miau permis