Buna incearca sa ii spui ca iti asumi responsabilitatea in totul:''o sa curat eu in urma lui, o sa ii pregatesc eu mancare, o sa il scot la plimbare''etc.iar daca ai posibilitatea adul acasa ca apoi nu mai zice nimic.asa se conving parinti in cea mai mare parte... sper sa reusesti
Pai...incearca sa vorbesti serios cu ea.si mai insista inca vreo 2 zile aje daca nu merge.sigur are motive serioase. daca stati la apartament.un caine face ravagii. daca stati la casa il tii in curte.nu`i nimic totusi.este inca un capriciu gandeste`te . Sper ca te-am ajutat x_X Bft
Il iei fara sa stie, il tii vreo 3 zile in dulap, si dupa ce afla ii spui ca nu mai poti sa il duci inapoi.
Pai insista mai mult eu asa am convinso si stau la bloc la etajul 4.
Mie mi l-a luat de ziua mea fara sa stiu dupa ce am batut-o si pe ea si pe tata 2 ani la fiecare sarbatoare cu cadouri...
Spunei.ca.daca.ar.vrea.si.ea.ceva.care.ishi.doreste.foarte.mult.ex.(o.casa.noua).ce.ar.face.spunei.ca.si.tu.iti.doresti.acest,caine.spunei.ca.si.ea.a.avut.astefel.de.probleme.sii.nu.ar.trebui.sa.te.incurce.sa-ti.ei.un.catel.