Uh. e cam greu. Cel putin daca nu esti o fata care ignora si nu ii pasa de sentimentele celorlalti. Deci, stiu ca e un pic greu, si poate iti e jena sa ii zici, dar ai putea sa iei subiectul usor. Mai faci o gluma, te mai faci ca nu sti la ce se refera, desii, poate ca te prinzi de la inceput.dar, totusi; si ii spun ca nu e tocmai genul tau, si ca va intelegeti mai bine ca si simpli prieteni, nimic mai mult. Mult noroc.
Zi ca vreți sa fiți doar prieteni, ca e draguț dar nu e genu tău. Si eu sunt asa, îmi e teama sa nu rănesc pe cineva pentru ca știu ca nici mie nu-mi place sa rănesc pe cineva. Sper sa te descurci!
Lol, tu iubesti pe altcineva, care poate nu da doi bani, el te iubeste, si tu nu dai doi bani, si tot asa.
Daca chiar nu vrei sa-i ranesti sentimentele trebuie sa-l faci sa-si schimbe parerea despre tine iar pentru a face asta poti sa-i spui in felul urmator: "Din cate coarde sunt pe lume tocmai pe mine mai gasit?! Ia mai lasa-ma in pace." Iubirea o sa-i treaca ca prin minune.
Incearca sa ii spui ferm ce simti si incearca sa ii explici ca nu e sfarsitul lumii si sa il ajuti sa se impace cu idea.
Nu trebuie sa-i spui neaparat ca nu-l placi, ii spui ca tie iti place mai mult de alt baiat si va intelege.
Sper ca te-am ajutat
Pai ii spui asa ca este un baiat dragut, de treaba etc. dar tu nu te vezi cu el nu te potrivesti cu el spune-i ca este mai bine ca voi doi sa ramaneti doar amici...la mine a mers succes!
Poti sa incerci sa ii explici ca nu esti fata potrivita pentru el:Gandeste-te la lucrurile care va fac, practic, incompatibili si spune-i-le pe un ton bland si in nici un caz in bataie de joc, asta poate il va face sa se gandeasca mai mult la posibilitatea de a alege o alta fata....la sfarsit poti sa bagi vechea faza cu "Eu zic ca mai bine ramanem doar prieteni"Sper ca te ajuta:*
Ii poti spune frumos, ca o fata cu bun simt sa te lase in pace deoarece nu te intereseaza propunerea lui... P.S: spune ca vrei sa inveti si nu ai timp de baieti
LuminitaRoz întreabă: