Atunci nu-l(o) mai baga in seama. Daca vrea sa fie suparat nu are decat sa steie asa pana moare.
Mda...cand o sa vrea el sa vb atunci nu o sa mai vb eu)
Mda, ce ar fi daca nu ai mai lua chestia asta in ras?
Cand cineva e suparat, si tu chiar vrei sa te impaci cu el, nu stiu ce gaina cu creier de cocos ar mai si rade.
Omu s-a suparat, pentru ca ai facut ceva nu-i bine, e de ras?
Te injur acum, te superi si vin eu dupa si zic "Hai maaa, te-ai suparat? Ce dracu, am glumit " crezi ca-mi trece asa usor?
Sa fi serios in situatii de genul, si sa incetezi sa te mai porti ca un nesimtit, care crede ca orice ar fi zis, n-ar fi avut acea persoana de ce sa se supere, ar putea ajuta.
Du-te la acea persoana, cere-ti scuze serios, fara cadouri, sau mesaje, ca nu mai sunteti copii, un cadou e un bun material, il iau, il trantesc, s-a dus dracu nu m-a ajutat cu nimic.
Ori te duci, fara rasete, si luat in misto, cand superi pe cineva, si faci acea persoana sa inteleaga, prin cuvinte "serioase" ca tu nu ai stiut ca asta il supara, si chiar iti pare rau, ori ramai certata cu el si gata.
Da eu l-am luat la misto?...scz acuma..sunt fataa:.Dar de unde sti tu ca m-am dus la el si am ras?,, Eu i-am zis serios daca nu vrea Bine Paa
Si eu nu l-am injurat.
Mda, clar, daca zici asa, il faci sa te ierte siiiigur.
Atata de indiferenta? Si scuze este ca esti fata "... scuze acum... sunt fata" serios?
As putea sa te dau dracu, in secunda 2 daca mi-ai face asa ceva, si ti-a umple capul cu o gramada de chestii, probabil adevarate daca te-as cunoaste mai bine.
N-o lua personal, si nu mai sariti toti de "cur in sus" cand auziti ceva ce nu va place, dar adevarat.
Sa fi indiferenta cand iti ceri scuze, ceva gen "Daca nu vrea, bine pa" ce dracu, e clar ca daca zici asta, nu te intereseaza daca te iarta, si nici nu-ti pasa.
Tu m-ai ierta daca as face ceva rau, apoi as venii la tine "Stii, mie-mi pare rau, daca nu vrei sa ma ierti, asta e", NU, pentru ca din start arata ca nu-mi pasa de tine, si nu tin nici 1% la tine.
Ce dracu, invata sa te porti cu oamenii inainte sa vrei sa-ti ceri scuze, si incearca dupa.
Daca vrei sa te ierte, nu mai fi asa indiferenta, nu-l mai lua la misto, si spune ca vrei sa va impacati cu adevarat.
Si serios, daca sari de cur in sus acum ca am spus ceva adevarat, devii chiar penibila, si din start arati ca esti mai increzuta decat ai aratat deja.
Te-ai gandit macar ca poate chiar l-a afectat ce ai zis?
Mama ce ti-as zice, dar in fata, asa-mi place, sa-ti vad fata, in locul lui nu numai ca nu te-as fi iertat, dar ti-as fi jis si cate cevaaa...
Baii Da ce vreii? Sa ma pun in genunchi.
Sa-i arati ca-ti pasa.
Ahaamersi
Dai un cadou cum ar fi o bratara si dupacea spune-i emotional fara ras ca iti ceri iertare crede-ma o sa te ierte
Frate ce comentarii)))))oricum dau o fundita.dar nu imi mai trebuiesa fie sanatos daca nu vrea sa vbGoodbyee