Ii trimiti un mesaj in care ii spui,, Ce faci? '' dupa ce iti raspunde ii spui ca te plictisesti singura in casa si vrei sa iesi cu el pe afara. Cand o sa va plimbati, daca vrei poti sa ii spui direct.,, Vreau sa ne impacam! '', daca nu il iei si tu pe ocolite.
,, Sti, uneori ma gandesc ca am facut o alegere gresita si chiar imi pare rau. As da timpul inapoi, dar nu se poate. Mai ti minte cand...( un moment frumos, amuzant )..Regret ca am terminat o relatie frumoasa cu o persoana extraordinara.''
Poti sa porti o fel de astfel de discutie daca tu ai pus punct relatiei, daca a pus el... spune-i ca ati petrecut momente frumoase impreuna si ar fi pacat sa terminati relatie dintr-o mica prostie.Ca meritati inca o sansa. O ultima sansa.
Daca ati pus punct amandoi relatiei ii poti spune acelasi lucru. Ca a fost o prostie si meritati inca o sansa.
Poti sa il iei ca pe un exemplu daca nu vrei sa ii spui aceste cuvinte.
Sper ca te-am ajutat!
Daca el s-a despartit de tine eu zic sa nu-l mai cauti pentru ca a avut un motiv s-o faca si daca-si schimba gandurile s-ar fi intors singur. Daca a fost initiativa ta, spune-i ca ai luat o decizie gresita si timpul care a trecut te-a facut sa realizezi ca ti foarte mult la el, ca-i duci dorul si ca ai vrea sa va impacati.
Ar fi un gest de ipocrizie sa spui ca "ce-a fost a fost", mai ales fiindca trecutul ii afecteaza prezentul.
da-i un simplu mesaj "ce faci?"
Mereu trecutul va afecta prezentul. Vrei tu sau nu vrei. Principalul să nu-i permiți să te distrugă.
Ii spui adevarul. Ii trimiti un mesaj si ii explici de ce vrei sa va impacati, si pui accent pe momentele frumoase pe care le-ati avut impreuna.
alice_7164 întreabă: