Buna!
Mai bine-l intrebi tu. Daca o sa zica ea, o sa creada ca face misto sau d-astea si e posibil ca prima lui reactie e sa fie de negare, chiar daca te place sau nu. Ar trebuii sa-l intrebi chiar tu face2face. Trebuie sa-ti asumi anumite riscuri, si poate chiar ai de castigat o relatie.
Succes!
Buna,cel mai bine ar fi ca sa ii spui tu.Nu e chiar asa rau...fiecare cred ca trece pri asta, chiar si eu.Tot ceea ce trebuie ca sa faci este sa iti asumi acest risc si orice ar zice sa iti pastrezi zambetul pe buze, acest lucru ii vada de inteles ca esti puternica si poate iti va acorda o sansa...eu asa am facut si acum totul e binesper ca te-am putut ajuta
Mi s-a intamplat si mie si o sa iti spun ce am facut.Eram la sala inainte sa inceapa antrenamentul de karate.M-am dus la el si l-am tras intr-un colt si i-am spus ce simt pentrul el, el a zambit si mi-a spus ca si el simte acelasi lucru pentru mine dar nu stia cum sa imi spuna si de atunci pana acum suntem impreuna adica de 2 ani poate ca daca nu i-as fi spus nu as fi cu el.Asa ca incercatrea moarte n-are.Fa-ti curaj.Bafta
Și daca pritena/prietenul ta/tau iti va spune altceva? ar fi mai bine sa il intrebi daca te place apoi ii spui si tu ca il placi
Nu! Sa nu te gandesti sa-i spui ..lasa-l sa faca el primul pas! Daca vorbesti cu el, sunteti prieteni, du-l din vorba in vorba pana la intrebarea daca are prietena sau ii place de cineva! Atunci majoritatea baietilor ..creeaza o fata falsa, dar n-o descrie! Zice ca e de la alta scoala/liceu, etc... sper sa-mi urmezi sfatul si sa primesc fundita! bafta multa, pupici
Andrei67y5 întreabă: