| catty443 a întrebat:

Hey :d am o problema. rolling eyes mama mea e putin cam rea cu mine, stiu ca imi vrea binele dar totusi. trec in clasa a8a.si ea ma lasa afara pana la 9.pe mine nu ma deranjeaza prea mult. dar prietenii mei(unii dintre ei chiar mai mici decat mine ) stau mai mult afara.si nu imi place sa stau in casa in timp ce prietenii mei se distreaza.cum sa ii explic? funda.

Răspuns Câştigător
| puffa_6346 a răspuns:

Mama ta e exact ca a mea, cand e distractia in toi, ma suna sa merg acasa![boring[hee hee asa sunt ei ne vor binelelaughing

pe mine ma lasa numai pana la 10 jum cand alte fete numai at ies afara, ma simt naspa dar nu am ce sa facbig grina da sie eu trec pe a-9-a, ma gandeam ca daca sunt mai mare ma va lasa mai mt dar e inversrolling on the floor

si eu am incercat sa ii ex dar a fost un esec! mai bine tac si ma bucur si de acel timp in care ma lasa afara

sper ca te-am ajutat!:*

>big grin

5 răspunsuri:
| EllyFMS a răspuns:

Ii rogi frumos pe prietenii tai sa stati la tine la poarta sau la scara. si ii explici mamei tale ca esti acolo sub ochii ei. dar asta inseamna sa nu pleci de acolo.

| djbdkjfkdjfkjdkfdfkdsvhfsdhbvbhjvgbdsfg a răspuns:

Nu trebuie sa ii explici nimic asa e si a mea la 9 in casastraight facedar sa stii ca e f bine asa si eu ii vad pe toti si mi-e ciuda ca ce bine le este dar e total gresit ce intelegem noi pentru ca ei nu au parinti insmena ca nu le pasa de ei la mine stau pana la 12 1 afr mi-ai spus intra in casa stau pe messs pana la 5 si dim dorm pana la 12happye nromal? mai bine stai cat stai si e mult mai binehappycerde-ma nu trebuie sa o convingi cu nimic bucura-te ca ii pasa de tinehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai mama ta are grija de tine!(ceea ce este un lucru extrem de bun)

Noi fetele la aceasta varsta suntem puse oarecum in pericol sa stam pana tarziu afara fara cineva de incredere caci ai auzit cate cazuri sau intamplat...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu trec a 9 a si de la 9 jum pana la 10 trebuie sa stau in fata blocului, la 10 in casa :-|, deci nu ai ce sa ii zici ca...citez: "eu iti fac programul tie, nu tu mie"

| WatchMe a răspuns:

Nemultumitului i se ia darul