| Alice002 a întrebat:

Heybig grin am si eu o intrebare:d am o prietena care de ceva timp si'a inceput viata sexualabig grin cica are secretii si din asteabig grin o puteti ajutabig grin
are doar 13 aniwinking

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca există altă soluţie decât să meargă la medic. Cred că se jenează, fiind aşa mică, dar dacă nu s-a jenat să înceapă viaţa sexuală la anii ăştia, nu trebuie să se jeneze de medic, care oricum a văzut multe la viaţa lui. Să meargă cu o rudă sau o prietenă mai mare, dar să meargă NEAPĂRAT. Nu e o ruşine să mergi la medic, dimpotrivă.

3 răspunsuri:
| zozolyyop a răspuns:

Eh rolling on the floor) nu ma mira nimic am o prietena care are 12 ani si a fcuto cu unu chiar sub ochii mei laughing chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau rolling on the floor numai ca de la 13 ani rolling on the floor)... cauta pe google poate gasesti ceva laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Secretii exista si fara inceperea vietii sexuale... oricum e un pic cam devremewinking. important e sa se protejeze macar si sa mai asteptelaughing

| olegmarinaa a răspuns:

Da e ceva normal dar e cel mai bine sa consulte un medic ar fi excelent. si un raspuns sigur la temerile ei