| Blueskyy a întrebat:

Heybig grin as vrea sa va intreb ceva pentru ca nu mai stiu ce sa zic si ce sa fachappy; bun imi place de un baiat de 2-3 luni. Am fost cu el dar doar pentru cateva ore deoarece eu atunci nu simteam nimic pentru el am fost mai mult din mila oricum nici lui nu i-a placut de mine, dar dupa o perioada de timp o inceput sa vina pe str la mine, dar nu sta cu mine vine sa joace fotbal, asa dar cand ma vede pe mine se uita la mine si imi face diferite glm in plus eu cand se apropie de mine incerc sa fiu indiferenta pentru ca nu vreau sa vada ca-l plac penttu ca nu stiu cum va reactiona dar pe el il simit atat de sensibil cand e langa mine, dar cand este cu baieti este un tip dur, toti copii de str zic ca el cu inca cativa baietii vin la mine chiar si preitenele mele imi zic ca el ma place dar eu nu vreau sa cred pentrut ca eu il plac dar eu nu stiu ce sa cred si de aceea am nevoie de mai multe sfaturi pentru ca as vrea sa ii pot spune ce simt pentru el dar mi-e frica ca el nu simte acelasi lucru si eu vrea ca el sa ma placa si as avea nevoie de sfatul fostru pleaseelove struck

3 răspunsuri:
| happyendings a răspuns:

Pai daca esti destul de indrazneata spune-i ca-l placi si ca nu-i nimic daca el nu simte la felhappy

| TurnOn a răspuns:

Pai...roaga o pr sa-i zica ceva si sa il intrebe daca te place dar o pr adv si afli...el este un baiat dur ( cum ai zis) si atunci nu cred ca o sa recunoascawinking dar trebuie sa vazy daca te place cumvawinking prin felul in care te priveste sau se uita la tine sau vb cu tine sau fiecare are un mod de a se exprima tu trebuie sa-i gasesti modl luiwinking si sa te faci cat mai placuta lui sa fii ca o pisicuta si sa-l faci si pe el mai cald asa o sa te placa sigurwinking trebuie sa ii dovedesti ca-l placi prin semne adica sa te apropii de el sa flirtezi! sper sa te-am ajutatwinking kiss

| Logout a răspuns:

Si daca nu simte acelasi lucru ce? Ai zis ca nu sta cu tine pe strada, sta cu prietenii lui. inseamna ca un amic in minus nu conteaza! Incercarea moarte n-are happy