Edward - In primul rand, pentru ca el a intrat primul in viata Bellei. Si pentru ca e foarte intelegator, si chiar ii pare rau ca a lasat'o pe Bella, plus ca ii este vesnic recunoscator lui Jacob, care a avut grija de ea, cand el nu a putut.
Jacob ma enerveaza pentru. ca prea intinde coarda . [P. S. am citit cartile, si de aceea]
Edward bineinteles fiindca e vampirul bun care are grija de bella asa o cheama nu?
de ce as tine cu jacob un personaj rau?
oricum asta e putin important
important e fiiiiiiiiiiiiilmul
Cu siguranta team edward! pentru ca nu-l suport chiar deloc pe jacob (nici personajul, nici actorul) mi se pare super fals...
Eu am citit cartile.sunt foarte frumoase. jacob chiar a recunoscut ca edward o iubeste mai mult decat el pe bella. dar edward este foarte bun si ar face ce altcineva nu ar putea face. de ex.:in partea a3-a bella il saruta pe jacob.si edward nici macar nu e suparat. a zis ca poate face ce vrea, sa aleaga pe cine vrea.si cand a plecat in new moon a plecat doar sa o protejeze pe bella, sa nu ii mai puna viata in pericol. unii nu ar face asa ceva.si in plus, e foarte frumos:X:X:X::XX: si jacob e. dar nu se compara cu edward:X