| Andreea3219 a întrebat:

Hey big grin. Dupa voi care ar fi varsta ideala pentru a-ti incepe viata sexuala? Eu una cred ca depinde de la persoana la persoana, fiecare stie cad e pregatit. Fetelor le place mai mult sa-si inceapa viata sexuala cu un baiat deja activ sexual, din cate cunosc eu ei oricum isi pierd virginitatea mai devreme, sau pur si simplu se simt pregatiti mai devreme decat noi, fetele. Colega mea si-a pus in cap ca vrea la 15 ani bine nici eu nu o sa fiu departe cam 17-18 ani, cam asa, depinde si de baiat, ca nu sunt una care moare daca la 17 ani este virgina, si se culca cu cine apuca. Cam atat, voi ce credeti? Pup si un nou an fericit!big grinbig grin :*

Răspuns Câştigător
| Silvara a răspuns:

In primul rand nu exista o varsta specifica acestui lucru.Trebuie sa fii pregatit atat psihic, cat si fizic. Varsta nu este decat un numar, dupa parerea mea. Insa, ca sa iti raspund la intrebare. vad ca in ziua de azi multe fete nu mai sunt virgine de la 13, 14, 15 ani, insa dupa parerea mea, la aceste varste esti un copil in tot intelesul cuvantului. Chiar daca tu crezi ca stii ce e bine si ce nu, tot nu esti in stare de a lua o decizie cu adevarat corecta! Pana si cei de la 20 de ani in sus mai gresesc.Deci dupa parerea mea, dupa 16/17 ani! Ai grija de tine! Un an nou fericit! Pa-pa!

2 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

In mare iti impartasesc opinia. Fiecare are o varsta ideala, dar totusi as zice ca dupa 16 ani. happy

| Silvara a răspuns:

Multumesc pentru funda!:*